[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 29 , 王樣戰隊 05

412 回覆
4 Like 1 Dislike

原來Gazer係完全新規皮套
Buffa用劍斬自己儲氣係繩田自己嘅idea, 劇本無寫
碌地Rita
ACE發嬲咁打好型
但獅子居然係幫拖唔係比舊野強化貓

右眼異色唔知有冇故
王樣點搵高清黎睇
屌打隔離隻死人大臉貓
紫王同黑王套衫夏天點拍攝
厚到熱到傻
多謝分享
我個名真係正到傻
睇嗰陣笑咗出黎
佢齋用會好攰因為消耗好大
但因為把槍係for未來人用 所以有改寫功能
用左就可以令geats嘅身體負擔到個消耗
我記得上集畀把槍Geats 嘅時候有講過
今集用咗似係強化
不過跟上集解決應該只係 balance
派啲兵去跑

《真・幪面騎士》與《全力坂》的合作播映決定。
SHOCKER下級構成員全力在斜坡上奔跑。
想問下東映個official youtube channel係咩冇再upload戰隊啲片
我搵唔到第4、5集 得啲預告片
我邊度可以搵到啲片
今集最大反派真正boss其實係班未來人觀眾,最後會唔會打到佢地以後冇得睇show
惡意仲大過ark
所以英壽先會咁嬲,之前佢不滿Ziin都係因為咁,結果普通未來人全部都係人渣先顯得三個supporter有幾好人
好似得一二話係無料配信
上面有巴打有講邊到可以睇到
今集係直屌現今網上生態

KOL好易紅,啲人好易追捧,但個KOL角色同自己理想不乎既時侯,就會瞬間變Hater

唔理性既漫駡,唔理會原由,屌左先算

同連登生態一撚樣
過左咁多年網上生態都冇進步,仲退步左
真·惡意

英壽:那最後願望就是否定DGP了
因為電視尺度已經和諧左
現實係鬧無波腳短臭雞
[DGP] Jyamato Grand Prix (2023)

下面一邊屌貓一邊屌ace代打
英壽今朝個laserboost係咪痴撚左線
彌音算唔算近五年黎最大騙局?
景和係咪吹大左?
牛佬今次贏到Geats我去20世紀裸跑
無圖,貝蘿芭整容前流出
仲有吹捧前GM基洛尼
現實d fans見到nago同景和同ace咁close實好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞