點解咁多人咁抗拒月費制game

245 回覆
73 Like 244 Dislike
你都ON99 睇下哩個post一開始講咩先啦
你要同XGP 自己開個新post講
玩過WOW都知唔會係 PAY2WIN啦柒頭 仲撐
小學生都識「每月」哩個字啦
你唔識喎
柒爆
XGP一出即刻秒左
廢到
繼續自HI
返緊工,平時都唔知咩時間可以玩,點俾月費。
屌佢老母沙之家
我就係聽左你班契弟講話FF14係神作,
比左4舊水買game,
我一入game玩撚左半個鐘,仲係做緊任務,行黎行去, 仲要隻game D英文係用好多古典英文,做乜鳩!?

自問IELTS 7.5分, 都唔撚明隻game 玩咩。
玩左半個鐘,馬上delete,當400蚊跌左
講真 免費GAME先最唔公平 以前月費 大家起跑線係一致
月費game 都有得課金
d 人十幾個acct 多開
第一代仲生存緊有人玩架
2.0出晒名拖長黎做
頭果15lv真係好撚慘
當你以為慘完
15-50lv 仲慘 不停行黎行去😂
劇情需要又冇得飛鳩左佢
去到45lv 主線後先開始好睇
50lv 後先開始有唔同類型的副本
最主要係唔應該有任務依樣野
好似龍族咁 主打就係PVP 每日入去就係打怪升LV
心情唔好就可以去PK
有野做就可以去掘MALO

反而其他GAME, 一入去就話每日任務係乜9
做多2日就唔想玩

如果依家出番龍族. 200蚊一個月我都會玩
不過FIX好COPY BUG先
Ching 打到邊
我玩到4.0 定唔知5.0
中間唔少嘔血劇情
但d 關卡設計其實幾有心機
同埋我係比遊戲擔誤的日麻玩家😂

然後為左戒麻雀棄game
仲有上數字網買幣買裝代練,只係你見唔到
投降邊好玩,要劣勢追到,再對方壓過來時KO佢一隻,拖一陣,KO多隻再5vs3反壓對面,推到base KO一隻,對方重生一隻都冇用,爆埋佢base
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞