千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
走,快撚d走,過來人同你講
唔走等後悔

過來人 x 2, 真係快d 走, 真相已經唔重要, 你愈發挖得深個心愈痛

過來人x3 你再挖你就會後悔 點解一早攤牌

過來人 x 4

你並無你自己想像中咁堅強 唔好再睇啦

走呀巴打 快d 走呀
講真 就算你爆出黎同佢對質都係你輸
點解?因為女人會反屌你偷睇佢既私隱
最後就係俾佢有藉口分手同d狗公一齊
你confirm佢真係flirt仔就中出即飛啦

利申 光明正大拎女友手機睇
佢要睇我都自動俾因為身無屎
問佢又會話普通傾計
但佢又要del
不如你睇埋佢地傾咩啦
咁咪知有帽事
耐左會自動logout架喎電腦
個個女人都咁架啦,你有閪屌咪偷笑囉死毒撚

佢講到自己好鐘意我 唔好搵其他男仔做後備
同佢一齊左4年半 而家先知背後做/講左幾多野係你唔知既 真係好恐怖

巴打佢既異樣係點?

唔走等後悔

過來人 x 2, 真係快d 走, 真相已經唔重要, 你愈發挖得深個心愈痛

過來人 x 4

走呀巴打 快d 走呀

過來人 x 5
同佢爆大鑊個陣會好爽快
巴打好慘
唔走等後悔

過來人 x 4

走呀巴打 快d 走呀

過來人 x 5
同佢爆大鑊個陣會好爽快

過來人 x 6
一定要收集證據

過來人x7
之後都會不斷懷疑,最後都係分手
早走早着
一句講哂 只有以下可能性
1. 綠左
2.未綠哂
3.將會綠

做人做狗自己揀
女人係咁 你改變唔到佢天性

巴打 扮穿左個套中出佢兩獲就好分手啦
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

好撚認同

即係揭發梁振英收左UGL 5000萬係我睇佢私隱係我仆街冇野搵野黎做?

冇做仆街野會搞到男仔起疑心偷睇佢? 佢咁行得正企得正洗del?
食洋腸
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

點發現? 真心想問

Whatsapp > Setting > Whatsapp Web/Desktop
under LOGGED IN COMPUTERS入面有寫
仲有得Logout from all devices

唔洗入去setting 直程一拉低個notification bar就成個wtsapp web is currently active
祝樓主好運 既然你個心都哽住哽住不如索性飛左佢好過

我最後一次用web wtsapp 果時都冇, 可能唔係全部有呢
利申最後一次係兩定三日前

如果係iphone呢?
佢同其中一個男仔既對話係: 你隻襪,完全冇見過囉,都唔知去左邊,飛左落街
我係咪帽左喇

根本有好多可能性,
點解一定要唸扑野
再講, 你有錢有內涵上進洗乜怕條女走
如果對家條件好d你都無得好怨啦

唔通你又會好地地留隻襪係人地條女到咩
就算唔仆野,私自上其他仔屋企你又忍到咩
自已呃自已

btw睇定d,唔好爆佢住,未夠料
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

點發現? 真心想問

Whatsapp > Setting > Whatsapp Web/Desktop
under LOGGED IN COMPUTERS入面有寫
仲有得Logout from all devices

唔洗入去setting 直程一拉低個notification bar就成個wtsapp web is currently active
祝樓主好運 既然你個心都哽住哽住不如索性飛左佢好過

iphone 冇喎

同佢一齊左4年半 而家先知背後做/講左幾多野係你唔知既 真係好恐怖

巴打佢既異樣係點?

27 喇 ...諗住兩年內結婚

巴打佢既異樣係點?

27 喇 ...諗住兩年內結婚

原來巴打咁大,咁唯有睇定啲先
本身del record就係不能接受
痴撚線咩撚野廢事煩,廢事煩就咪撚做咪撚傾一係就咪撚拍拖啦
del record根本佢就講乜都得
普通傾計定傾咸計約扑野都死無對證
自己清白怕乜野俾人睇到
白痴問下
用web版睇到chat history?
咁如果個女仔係電話同人傾緊
你就可以直接係web版睇到啲對話?
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

公然?

女人最多攞嚟睇
呢條撚樣直情入侵人私隱
係囉女人睇就係臭西八婆抵撚死
做得出咁嘅嘢
樓豬都抵鳩死㗎喇
咪撚再拍拖 好撚變態

無話樓主啱
但你個公然點解?
幾時有話男人「公然」check電話無問題?
邊個話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞