千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
飛啦,到最後都係會散
時間問題
佢係鍾意你就唔會周flirt仔又delete身有屎啦

咪撚就係
飛啦,到最後都係會散
時間問題

同先同佢video call 我問佢尋晚有冇同其他人傾計
佢話冇 話自己好守規矩 望住佢個樣眼都唔眨真係幾好戲

樓主好慘

飛得
_ _ _ _
一定係Flirt?
係咪傾兩句你都接受唔到咋
我有啲女仔朋友都話會delete同其他異性既whatsapp對話 話廢事男朋友見到會諗多左好煩
但我自己覺得對話內容無乜特別既 做咩要delete
男朋友就算睇到個內容 無野都唔會嗌交啦 delete更加身上屎
我有啲女仔朋友都話會delete同其他異性既whatsapp對話 話廢事男朋友見到會諗多左好煩
男朋友就算睇到個內容 無野都唔會嗌交啦 delete更加身
中出左先啦
男朋友就算睇到個內容 無野都唔會嗌交啦 delete更加身上屎

我係男 我同完女fd傾完都會del
點解要比個可能性佢煩我
我同一個男仔朋友以前都幾fd,各自都有好好既伴侶

有次呢個朋友話,每次同我傾完計,都會delete對話,話廢事俾女朋友質疑
但我地啲對話好普通講下大家去左邊到拍拖,邊間餐廳好食,女朋友嬲左點算好個啲唔明避嫌啲乜

後尾冇再搵呢個朋友廢事影響人地感情,一陣嘈交入埋我數

我自己就冇delete,del完咪仲似有野瞞住
男朋友可以隨時check
一黎正正常常,冇野好驚,又唔係身有屎
二黎不嬲同男朋友都好坦誠,就算唔check都會同佢講,今日同朋友講左啲乜
同男性朋友傾計/有接觸,都會同佢講定

好多朋友都避嫌避到人間蒸發,搞到好似冇咗啲朋友咁

點解要比個可能性佢煩我

我都知有啲女朋友係唔俾男朋友同異性傾
我自己就寧願知佢地講咩
都唔想男朋友delete

agger
如果係冇野既 唔洗delete黎delete去咁麻煩

點解要比個可能性佢煩我

我都知有啲女朋友係唔俾男朋友同異性傾
我自己就寧願知佢地講咩
都唔想男朋友delete

雖然男朋友知我知佢同其他女仔傾計會呷醋唔開心,但都唔會delete,寧願俾我睇,好過delete完想解釋都難

男朋友
我女朋友好少比部電話我睇
有時借啲意借佢部電話用 佢都好大反應
直接問佢拎來睇就會話係私隱
緊張部電話仲緊張過我
我女朋友好少比部電話我睇
有時借啲意借佢部電話用 佢都好大反應
直接問佢拎來睇就會話係私隱
緊張部電話仲緊張過我

我都明私隱,但睇完冇心病咪仲好唔洗煩
兩個都賤

agger

比你問黎問去 睇黎睇去咪仲煩

agger

比你問黎問去 睇黎睇去咪仲煩

你女朋友依家唔知你delete咋
如果佢知道你有delete 你就大把手尾啦
傾完del message

自己照啦
傾完del message

自己照啦

此地無銀...
唔明del黎做乜
講左咁耐圖都無張
飛啦,到最後都係會散
時間問題

同先同佢video call 我問佢尋晚有冇同其他人傾計
佢話冇 話自己好守規矩 望住佢個樣眼都唔眨真係幾好戲

可能你條女早就追住其他人條撚含,再比人大大力咁抽插

如果唔係點解樣樣野都要呃住你

但係一日未斷正一日都出師無名

其實心入面都慢慢估到答案啦...
利申:就係等出師有名俾人一鳩飛左
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

唔會囉
利申 試過,捉到男朋友同佢中學女神傾到好埋,本來想搵多啲證據先一次過爆,不過忍唔住
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

唔會囉
利申 試過,捉到男朋友同佢中學女神傾到好埋,本來想搵多啲證據先一次過爆,不過忍唔住

跟住?
走,快撚d走,過來人同你講
唔走等後悔

過來人 x 2, 真係快d 走, 真相已經唔重要, 你愈發挖得深個心愈痛

過來人x3 你再挖你就會後悔 點解一早攤牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞