千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事
又係潘多拉的盒子
呢啲女唔洗放上心,屌到悶嗰時就飛鳩左佢。
我認我仆街,偷偷地用女朋友電話裝左落我自己電腦web whatsapp 想睇下佢同咩人講野
點知發現我唔係佢身邊果陣同好多男仔傾計 flirt
見到我果時就delete 哂啲massage
我想問下大家係咪唔好俾機會自己戴緣
綠帽?趁早走?

i know that feel bro 我已經早走早着
我成日講,係人定狗公,一眼就知,佢死唔信dklm
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

又想偷換概念
借d二維護所謂既 "女權" 同 唔平等既 "男女平等" ?
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

點發現? 真心想問

Whatsapp > Setting > Whatsapp Web/Desktop
under LOGGED IN COMPUTERS入面有寫
仲有得Logout from all devices
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

又想偷換概念
借d二維護所謂既 "女權" 同 唔平等既 "男女平等" ?

邊隻屎眼見到有人話得呀臭西
咁大個topic寫住叫人唔好
咁都可以扯到去話女人睇唔得
同佢坦白話唔鍾意佢flirt仔
仲係唔改就走啦
而家已經flirt,容乜易第日上埋床
同佢坦白話唔鍾意佢flirt仔
仲係唔改就走啦
而家已經flirt,容乜易第日上埋床

可能已經偷偷地上埋

點發現? 真心想問

Whatsapp > Setting > Whatsapp Web/Desktop

唔洗入去setting 直程一拉低個notification bar就成個wtsapp web is currently active
祝樓主好運 既然你個心都哽住哽住不如索性飛左佢好過

我最後一次用web wtsapp 果時都冇, 可能唔係全部有呢
利申最後一次係兩定三日前

點發現? 真心想問

唔洗入去setting 直程一拉低個notification bar就成個wtsapp web is currently active

iphone由WEB WHATSAPP一出用到依家從未見過呢個notice

點發現? 真心想問

我最後一次用web wtsapp 果時都冇, 可能唔係全部有呢
利申最後一次係兩定三日前

我唔知AN機 我自己部iphone無
不過都係果句...祝樓主好運
睇落你女朋友都唔係醒果堆應該唔會知
咁既然係咁, 我都講多句, 我都唔係an 機, 唔知an 機係rd會有
咁既然係咁, 我都講多句, 我都唔係an 機, 唔知an 機係rd會有

睇落應該得an機係咁
男朋友點解唔同佢講唔想佢同其他男仔傾計

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

所以就坦白話唔中意佢同其他男仔傾呀

你做乜撚野姐

唔想講就咪撚講
成段加條刪除線做乜鳩

點發現? 真心想問

iphone由WEB WHATSAPP一出用到依家從未見過呢個notice

iPhone 係應該冇呢個notice 好撚彩
都唔係好仆街嘅
好過唔知佢呃緊你
講真我行得正企得正 都唔會嬲男朋友咁做
男朋友點解唔同佢講唔想佢同其他男仔傾計

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

普通朋友傾偈 光明正大點解要delete
繼續睇, 唔好踢爆住
睇清楚甚麼是女人
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

好撚認同
繼續睇, 唔好踢爆住
睇清楚甚麼是女人

同意
女人蠢蠢欲動一定會出手
等佢出左手你先踢爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞