千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
依加你係拍拖定養狗?
Case 1:
如果啲對話係正正常常冇出軌
佢del又有咩問題
Del都係費事你亂諗
Case 2:

唔駛人教啦下話
收兵呀嘛
根本收兵就係女人既天性
及早離場啦ching
拍拖拍到大家猜疑 有咩意思
收兵呀嘛
根本收兵就係女人既天性

講真嗰句 女人有得收兵唔通唔收?
好似男人咁 有得屌 緊係屌咗先算啦
事後傾唔掂最多咪分手
人地都冇唸著同你過人世
佢同其中一個男仔既對話係: 你隻襪,完全冇見過囉,都唔知去左邊,飛左落街
我係咪帽左喇
佢同其中一個男仔既對話係: 你隻襪,完全冇見過囉,都唔知去左邊,飛左落街
我係咪帽左喇

去你條女到砌完留低左 廢事比你發現未車落街囉
我係咪帽左喇

襯而家有得扑好扑,大大力抽插佢子宮
我係咪帽左喇

去你條女到砌完留低左 廢事比你發現未車落街囉

但係之前果句條仔係話 THEY STOLE MY SOCK
中出即飛

agger
樓豬貼圖ok?
如果唔鍾意佢咁做,就同佢傾下囉。愛係要互相就下大家,為大家改下習慣,唔好免強大家一定要點做點做。
利申:鳩up
btw偷睇真係,我諗係人都會嬲比人偷睇私穩。
我同普通女仔fd傾完計都會del
見到又會問 問又要解釋 解釋又要懷疑
浪費時間 不如一鳩del左佢 唔洗煩
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

佢應該短期內唔會發現 我仲有時間收集証據

我今日用緊web果時電話成個notification係度

ios 唔會show 出嚟好似
飛啦,到最後都係會散
時間問題
佢係鍾意你就唔會周flirt仔又delete身有屎啦
飛啦,到最後都係會散
時間問題

同先同佢video call 我問佢尋晚有冇同其他人傾計
佢話冇 話自己好守規矩 望住佢個樣眼都唔眨真係幾好戲
飛啦,到最後都係會散
時間問題

樓主好慘
飛啦,到最後都係會散
時間問題

可能你條女早就追住其他人條撚含,再比人大大力咁抽插

如果唔係點解樣樣野都要呃住你
如果唔鍾意佢咁做,就同佢傾下囉。愛係要互相就下大家,為大家改下習慣,唔好免強大家一定要點做點做。
利申:鳩up
btw偷睇真係,我諗係人都會嬲比人偷睇私穩。

屌你一定無拍過拖
飛啦,到最後都係會散
時間問題

可能你條女早就追住其他人條撚含,再比人大大力咁抽插

如果唔係點解樣樣野都要呃住你

但係一日未斷正一日都出師無名
依加你係拍拖定養狗?
Case 1:
如果啲對話係正正常常冇出軌
佢del又有咩問題
Del都係費事你亂諗
Case 2:

唔駛人教啦下話

會亂諗嘅野都唔係咩好野掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞