千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

公然?
刪得對話都應該派帽多,中出即飛算啦…
男朋友點解唔同佢講唔想佢同其他男仔傾計

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

所以就坦白話唔中意佢同其他男仔傾呀

記得cap圖
如果係wtsapp講幾句就食到女
連登就唔會咁多人溝唔到女啦......

你女朋友正既實有狗公
無可能下下起哂鋼屌走人
如果佢都係正常覆唔係主動發哂姣既無事既
比d 空間大家啦
其實係樓主刪對話定條女
點解樓主話自己刪
個個都理解左係條女刪?
肯del已經好好架啦
[quote]我認我仆街,偷偷地用女朋友電話裝左落我自己電腦web whatsapp 想睇下佢同咩人講野
點知發現我唔係佢身邊果陣同好多男仔傾計 flirt
見到我果時就delete 哂啲massage
我想問下大家係咪唔好俾機會自己戴緣
綠帽?趁早走?[/quote]
好變態
唔拉客點養你呀,死廢柴
其實係樓主刪對話定條女
點解樓主話自己刪
個個都理解左係條女刪?

其實你有冇諗過自己理解能力有問題

Sorry係我唔好
自膠
呢啲女唔洗放上心,屌到悶嗰時就飛鳩左佢。
我認我仆街,偷偷地用女朋友電話裝左落我自己電腦web whatsapp 想睇下佢同咩人講野
點知發現我唔係佢身邊果陣同好多男仔傾計 flirt
見到我果時就delete 哂啲massage
我想問下大家係咪唔好俾機會自己戴緣
綠帽?趁早走?

將份record印出黎 當面質詢
如果係wtsapp講幾句就食到女
連登就唔會咁多人溝唔到女啦......

你女朋友正既實有狗公
無可能下下起哂鋼屌走人
如果佢都係正常覆唔係主動發哂姣既無事既
比d 空間大家啦

有男/女朋友應該要識避忌囉
明知對方起痰仲要睬人咩
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

公然?

女人最多攞嚟睇
呢條撚樣直情入侵人私隱
係囉女人睇就係臭西八婆抵撚死
做得出咁嘅嘢
樓豬都抵鳩死㗎喇
咪撚再拍拖 好撚變態
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事

冇話女人唔check得

咪撚玩啦
呢味嘢屌開㗎啦
定連登太多mk
有男仔朋友唔代表已經唔鍾意你嘅
我覺得check冇問題 咁你又真係check到有野呀嘛
你都講到明同男仔傾計 flirt 飛咗佢啦 點忍受到
貼下對話
男朋友點解唔同佢講唔想佢同其他男仔傾計

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

普通朋友傾偈 光明正大點解要delete

點解我會有咁既行動去check 呢... 係因為我之前都經已發現佢一直有mute 或者archived 既wtsapp
但係睇落去果啲男人好多時都係得番一個reply

我覺得好可疑...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞