千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
男朋友點解唔同佢講唔想佢同其他男仔傾計

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

普通朋友傾偈 光明正大點解要delete

點解我會有咁既行動去check 呢... 係因為我之前都經已發現佢一直有mute 或者archived 既wtsapp
但係睇落去果啲男人好多時都係得番一個reply

我覺得好可疑...

我覺得你無錯啊 咁可疑緊要check佢老母
條條女都係咁㗎啦,大驚小怪

你條女係咁你當冇事發生?

你條女係咁你當冇事發生?

我現家睇住佢DELETE左尋晚同個男仔既對話
放心, 援交通常用 wechat
其他朋友就 whatsapp
flirt嘅內容係咩先 有啲男人係過份緊張 你post出嚟畀大家評吓理

佢即刻DELETE左 我睇到既只係幾句或者一段仔MSG
同埋我發現佢好鐘意係我同佢鬧交果陣同圍搵FRD傾屌9我
有冇試過問佢可唔可以比電話你check?
分左手,無女同你打丁,要靠返你隻手,你捨得咩
同女朋友一齊左三年,前排見到佢同一個男仔傾計,後尾睇埋啲內容,個男仔係咁撩佢,雖然女朋友無話接受但繼續同佢傾,兩日前分左手。
個個女人都咁架啦,你有閪屌咪偷笑囉死毒撚

佢講到自己好鐘意我 唔好搵其他男仔做後備
同佢一齊左4年半 而家先知背後做/講左幾多野係你唔知既 真係好恐怖

同佢一齊左4年半 而家先知背後做/講左幾多野係你唔知既 真係好恐怖

踢爆佢啦 要唔要都擺
比著我 真係會挽踢爆 問佢果啲乜男仔黎 點解唔避忌下? 你偷睇佢電話既罪行唔會嚴重過佢搵其他男仔囉
比著我 真係會挽踢爆 問佢果啲乜男仔黎 點解唔避忌下? 你偷睇佢電話既罪行唔會嚴重過佢搵其他男仔囉

我諗我都會 我而家剩係知佢有同一個洋腸傾計 條友係咁撩佢
另外仲有同一個男仔半夜係度傾計 我懷疑果個係佢個ex
女人check就唔得
男人公然睇人私隱就得
連登咩事
搜證 爆料
係咁多
當然是原諒她啊
相方要靠信任還是放餌?
每個男人都必經呢個階段老老豆豆

巴打佢既異樣係點?
走,快撚d走,過來人同你講
唔走等後悔
唔走等後悔

過來人 x 2, 真係快d 走, 真相已經唔重要, 你愈發挖得深個心愈痛
唔走等後悔

過來人 x 2, 真係快d 走, 真相已經唔重要, 你愈發挖得深個心愈痛

好彩一開波我對條女玩玩下,冇放佢起心上,就唔係就傷心到仆街
記得帶眼識人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞