千奇唔好偷睇女朋友whatsapp

193 回覆
599 Like 16 Dislike
我認我仆街,偷偷地用女朋友電話裝左落我自己電腦web whatsapp 想睇下佢同咩人講野
點知發現我唔係佢身邊果陣同好多男仔傾計 flirt
見到我果時就delete 哂啲massage
我想問下大家係咪唔好俾機會自己戴緣
綠帽?趁早走?
中出即飛
觀察耐d先,發現有暪住單獨出街果d 先一次爆佢大獲,唔改 飛,改就扮大哥要佢氹一星期先原諒佢
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

佢應該短期內唔會發現 我仲有時間收集証據
偷睇人好衰
其實你女朋友個whatsapp會見到有人用緊web

佢應該短期內唔會發現 我仲有時間收集証據

我今日用緊web果時電話成個notification係度
男朋友點解唔同佢講唔想佢同其他男仔傾計

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

其實delete得都係想消滅證據,同佢講實話係普通傾計/唔認

個個男人都有講過架啦,最後就梗係死後話普通朋友,講多兩嘴跟住又炒大獲

所以就坦白話唔中意佢同其他男仔傾呀
我都有諗過 但我信佢
所以都冇搞到

戇撚鳩
你想走既點會走唔到
電話唔聽message唔覆咪得
佢日日係你屋企等你咩
朋友嚟啫
自從初戀偷睇過messgase 後就無做過
簡直玩尻自己
傾咩內容先
介紹黎識下

戇撚鳩
你想走既點會走唔到
電話唔聽message唔覆咪得
佢日日係你屋企等你咩

我就係咁on9...隔左成個太平洋
圖 無圖點討論
隻眼開隻眼閉,眼不見為淨

你做乜撚野姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞