iPhone 8外型 最新傳聞

370 回覆
1 Like 96 Dislike
有touch id
樓上個on9仔出黎柒

有定無呀

收到風 兩樣都有

BIN BIN BIN
唔好以為發佈會完左就會放過你, 玩到出年出新機都繼續狙擊
Pita哥
唔知佢有咩感覺, 小學畢業未
幾時買到機呀pita哥
iPhone X 應該係apple 歷史最後一道光芒,電影入面人類既想像用一塊平面去做各樣野已經實現左,從外觀上已經冇可能有新意。

物理層面,即硬件上已經完成。所以佢今次定高價去賺埋最後一筆。其實full screen 機可能佢地一早做到,只係收埋做殺手間,但係對手都開始做,冇辦法之下就出呢招。

但係,Apple has already set a cook's manual for others.
iPhone X 應該係apple 歷史最後一道光芒,電影入面人類既想像用一塊平面去做各樣野已經實現左,從外觀上已經冇可能有新意。

物理層面,即硬件上已經完成。所以佢今次定高價去賺埋最後一筆。其實full screen 機可能佢地一早做到,只係收埋做殺手間,但係對手都開始做,冇辦法之下就出呢招。

但係,Apple has already set a cook's manual for others.

即係咁, sharp既無框機就係咁,
唔好理佢下爬住, 機頂係貼哂邊, 我就係講緊呢樣
但sharp呢部都係四方邊, d人發夢apple可以圓mon裝入圓邊
現實邊部機做到? 小米?

iphone8

理想:

現實:

Pita 兄可唔可以出來講兩句
但sharp呢部都係四方邊, d人發夢apple可以圓mon裝入圓邊

iphone8

理想:

現實:

我係咪生活緊係現實世界呀pita哥

iphone8

理想:

現實:

樓上條友究竟係度噏乜鳩

根本無人做到圓角mon裝響個圓角框度
仲以為會有人出咩例子
s8同g6都係上下有下爬, 個mon根本去唔到部機四角

pita gor
如果係傳聞咁嘅外型

shutup and take my money

我都係咁話, 真係出到咁我即買
但係有時知道技術限制, 現實唔好發夢
咪等到時失望愈大
但係呢類圖不斷咁出, 有D誤導成份囉

開新post召喚佢啦

你咁執著圓邊方邊做咩

問題係而家D夢想圖都係咁
一路響度誤導人
我好懷疑某部份係D三星打手整出黎
到時同夢想有落差, 上下有齊哂黑邊, D人就會屌個樣衰

夢想圖

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

夢想圖

三星打手全面退場

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

夢想圖

三星打手全面退場

Apple就係三星打手
Pita 哥返來lor

Pita哥不願面對
同你賭乜都得
頂底mon 邊絕對唔會係圓邊
三星都做唔到,蘋果點有可能出先

佢開撚埋post 寸柒柒喇
https://lihkg.com/thread/400056?ref=ios
呢條契弟,原來真係岸鳩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞