iPhone 8外型 最新傳聞

370 回覆
1 Like 96 Dislike
假到

如果係傳聞咁嘅外型

shutup and take my money

我都係咁話, 真係出到咁我即買
但係有時知道技術限制, 現實唔好發夢
咪等到時失望愈大
但係呢類圖不斷咁出, 有D誤導成份囉

你咁執著圓邊方邊做咩

問題係而家D夢想圖都係咁
一路響度誤導人
我好懷疑某部份係D三星打手整出黎
到時同夢想有落差, 上下有齊哂黑邊, D人就會屌個樣衰

圓角mon加圓角框同樣係sharp 做出嚟
https://www.theverge.com/2016/10/7/13197354/sharp-corner-r-curved-screen-phone-concept

呢部一定係概念機黎, 冇可能做到
睇哂成個post都唔明條友噏乜鳩

我都唔明佢講咩

佢就係果d埋唔到堆既毒撚

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

冇可能做到呀
你地全部係三星打手

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

冇可能做到呀
你地全部係三星打手

說明書圖流出

走住屌?
佢有下面條邊係因為要放背光模組。同埋認同現實咪係同s8一樣樣。好可能上下mon邊仲闊過s8。聲寶個部概念機真係量產成本太大。以蘋果利益最大化冇咩可能跟佢咁做

垃圾
佢有下面條邊係因為要放背光模組。同埋認同現實咪係同s8一樣樣。好可能上下mon邊仲闊過s8。聲寶個部概念機真係量產成本太大。以蘋果利益最大化冇咩可能跟佢咁做

成本大咪轉嫁消費者

1) iphone8用oled mon
2) homepod firmware 流出咗iphone8個樣,自己睇上面有source
屌你老母唔好撚再細張d
由iphone4開始都係傳咁既樣

呢d陷家拎真係無撚用
挑戰!
推到發佈會

佢有冇話賭咩

佢有冇話賭咩

快d上水
推撚到1001再開post繼續鞭
上水未
呢d 垃圾仲點會上返水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞