iPhone 8外型 最新傳聞

370 回覆
1 Like 96 Dislike
樓上條友究竟係度噏乜鳩

根本無人做到圓角mon裝響個圓角框度
仲以為會有人出咩例子
s8同g6都係上下有下爬, 個mon根本去唔到部機四角
即係咁, sharp既無框機就係咁,
唔好理佢下爬住, 機頂係貼哂邊, 我就係講緊呢樣
但sharp呢部都係四方邊, d人發夢apple可以圓mon裝入圓邊
現實邊部機做到? 小米?
小米mix都有下爬 佢個底條黑邊根本整唔走
仲有小米mix整到咁樣非常脆弱, 一跌落地成個mon爆
如果係傳聞咁嘅外型

shutup and take my money
即係咁, sharp既無框機就係咁,
唔好理佢下爬住, 機頂係貼哂邊, 我就係講緊呢樣
但sharp呢部都係四方邊, d人發夢apple可以圓mon裝入圓邊
現實邊部機做到? 小米?

iphone8

理想:

現實:
如果係傳聞咁嘅外型

shutup and take my money

我都係咁話, 真係出到咁我即買
但係有時知道技術限制, 現實唔好發夢
咪等到時失望愈大
但係呢類圖不斷咁出, 有D誤導成份囉
同你賭乜都得
頂底mon 邊絕對唔會係圓邊
三星都做唔到,蘋果點有可能出先

S8係咩邊

佢個mon 睇落係圓邊
但機殼個角切口根本唔係mon 角

做乜鳩

mon 底條黑邊係做乜鳩?

望落係圓邊喎

咁點解佢mon 底要整個下爬唔cut 埋佢?

你咁執著圓邊方邊做咩

你咁執著圓邊方邊做咩

問題係而家D夢想圖都係咁
一路響度誤導人
我好懷疑某部份係D三星打手整出黎
到時同夢想有落差, 上下有齊哂黑邊, D人就會屌個樣衰

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

是旦啦,
反正用開點都會用,
除非有新OS 啦,
ANDROID ? 不了
宜家d電話個moon整到咁大冇撚用 fb d片係撚咁將16:9變成4:3 細到閪咁 大moon無邊又有閪用咩

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

而家四邊都有黑邊 佢係2.5d 玻璃而唔係三星果隻3d mkn

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

咪閪傻啦 用Apple嘅理撚得你出到3310咁嘅樣咩
上下爬原因好簡單

因為上面要放啲sensors, 而對稱設計會順眼好多

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

你呢啲乜撚野on9邏輯嚟
samsung打手整啲靚圖出嚟引人注意ip8之後唔買自己啲機?
低能唔好上網鳩up啦 阻撚住晒

我話你唔識野就真
你睇下呢個POST

【有片】獨家搶先睇!說好的高屏佔比呢?iPhone 8 真機上手

你睇下? 唔出高屏佔比已經比人話 "說好的高屏佔比呢" 喇

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

你呢啲乜撚野on9邏輯嚟
samsung打手整啲靚圖出嚟引人注意ip8之後唔買自己啲機?
低能唔好上網鳩up啦 阻撚住晒

我話你唔識野就真
你睇下呢個POST

【有片】獨家搶先睇!說好的高屏佔比呢?iPhone 8 真機上手

你睇下? 唔出高屏佔比已經比人話 "說好的高屏佔比呢" 喇

唔好唔識扮識啦,面果塊只係普通玻璃,你想點做都得,真正mon係後面果塊野,無左塊玻璃都用到,多數機兩邊都有係因為打橫用果陣比人揸,
唔識係度鳩up

[i]https://pbs.twimg.com/media/DFpJACDXUAALXHO.jpg[/img]

其實做到無左home screen都幾靚
但個頂wifi 果行唔好黑底, 睇落好粗
透明底就夠la

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

屌鳩你真係咩都可以入三星數

你咁執著圓邊方邊做咩

一路響度誤導人

屌鳩你真係咩都可以入三星數

[i][url]https://pbs.twimg.com/media/DFpJACDXUAALXHO.jpg[/img][/url]

其實做到無左home screen都幾靚
但個頂wifi 果行唔好黑底, 睇落好粗
透明底就夠la

果度唔係mon黎 係身機出Wi-Fi 電量顯示
想知apple watch3 多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞