iPhone 8外型 最新傳聞

370 回覆
1 Like 96 Dislike
係咪星期三凌晨發佈會?
係咪星期三凌晨發佈會?

美國時間12號朝早,即係應該係聽晚深夜
其實d保密做得咁差
無touch id應該都已成事實

外型姐
可能真係做到野

無touch id超唔方便,唔通下下拎高部機比佢認樣

做咩要拎高部機
照計你放係枱 望住部機都解到鎖

你伸過頭埋去?唔係同個cam成一直線,唔會影得晒個樣啦

佢唔係鏡頭解鎖
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

做咩要拎高部機

之前有報導話今次iphone 個3d scan 唔一定要正面影全相都unlock 到,至於實際使用去到咩程度先可以unlock 就真係要到hand on 先試到

一陣又有人拎張相去測試破解
用隻貓,狗....
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

做咩要拎高部機

之前有報導話今次iphone 個3d scan 唔一定要正面影全相都unlock 到,至於實際使用去到咩程度先可以unlock 就真係要到hand on 先試到

一陣又有人拎張相去測試破解
用隻貓,狗....

相未必得
3d print出黎就唔知啦
d女人一定要入幾個樣先得,化妝前同化妝後,如果唔係認唔到
整容前整容後就可能認唔到,化妝前後就應該唔會喇
仲有十幾粒鍾
整容前整容後就可能認唔到,化妝前後就應該唔會喇

眼鏡先係問題,唔同款,又勁粗框

眼鏡都應該影響唔到個結果, 始終阻檔面容(鼻骨/面骨, etc.)既範圍唔大, 口罩呢類野先係問題
pita
上番水啦,我都未落注

2017都就完,仲咁7

大家推左咁耐

終於等到今日
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

D元件訂單洩露哂出黎啦
無id touch已成定局

faceID 吹到好勁,3D scan
即係用相都呃唔到

但應該用 3D 打印個樣都可以解鎖

5年前我公司個部要影人樣打卡已經唔可以用相

所以而家要睇3D打印
又推下先
有touch id
樓上個on9仔出黎柒
有touch id
樓上個on9仔出黎柒

有定無呀
有touch id
樓上個on9仔出黎柒

有定無呀

收到風 兩樣都有
有touch id
樓上個on9仔出黎柒

有定無呀

收到風 兩樣都有

今晚揭曉
撚樣快d 上水喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞