iPhone 8外型 最新傳聞

370 回覆
1 Like 96 Dislike
其實d保密做得咁差
無touch id應該都已成事實

外型姐
可能真係做到野
而家連大陸幾百蚊手機都有指紋鎖
已經唔再係賣點

FaceID如果真係點,又可以拋棄其他牌子2-3年

有需要帶口罩的如生病是否要又拉低又拉上?
已經唔再係賣點

方便性大減
邊可能

其實都唔係架,
如果佢做到快狠準, 就又會好多廠跟風
因為而家指紋最大問題係濕左水解唔到,

睇下佢會點解決光線不足情況,轉左造型等問題
以前google galaxy nexus既面部解鎖,近期3叔個虹膜解鎖,都係卓頭大於實際
同埋ios11加左個關於指紋解鎖既指令,連續㩒power鍵5下就會lock左指紋解鎖
無理由咁快劈左依個功能

如果而家出面個個傳到話無左TOUCH ID,
之後到12號點知真係做到TOUCH ID, 真係股價線上升

但係底板leak 沒有那元件......
已經唔再係賣點

有需要帶口罩的如生病 或者醫護人員 是否要 為普通手機解鎖 又拉低又拉上?
倒數2日13小時
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

D元件訂單洩露哂出黎啦
無id touch已成定局
已經唔再係賣點

有需要帶口罩的如生病是否要又拉低又拉上?

可以禁pin
BTW 你個例子好廢,我整手咁係咪要打爛個石膏用id touch?
想望人嘢仲方便
趁佢訓覺拎佢部機對佢塊面秒解
仲方便要拎佢隻手指黎解鎖
仲話黑夜都得 真係方便
我始終相信有touchid
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

D元件訂單洩露哂出黎啦

faceID 吹到好勁,3D scan
即係用相都呃唔到

但應該用 3D 打印個樣都可以解鎖

屍體ok?

好驚,今次唔係比人斬手,會比人斬首去解鎖
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

D元件訂單洩露哂出黎啦

即係用相都呃唔到

屍體ok?

拎部機向住你已unlock啦
仲有一日多啲

冇可能
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

無touch id超唔方便,唔通下下拎高部機比佢認樣
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

做咩要拎高部機
照計你放係枱 望住部機都解到鎖
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

做咩要拎高部機

你伸過頭埋去?唔係同個cam成一直線,唔會影得晒個樣啦
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

做咩要拎高部機

最搞笑係吹
下年部iPhone 會有touch id under screen
即係iPhone X係殘缺品/半成品?

touchid under screen就之前已經申請定專利
但究竟係唔係因為成本或技術問題所以冇出到就冇人知,本身話轉oled應該都係因為想出under screen touchid

如果整唔切又想有touchid既,一係就好似三星s8咁放喺背脊(你地記唔記得有啲機背有窿嘅設計圖),一係就直頭放棄。

算啦諗咁多做乜聽晚就知
其實如果faceid係完美取代到touchid既話,無touchid都ok既
但做唔做到咁完美呢,聽日就知
其實如果faceid係完美取代到touchid既話,無touchid都ok既
但做唔做到咁完美呢,聽日就知

你淨係諗下用電話比apple pay果陣要照一照個樣再拍部機都知麻煩啦
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

D元件訂單洩露哂出黎啦

即係用相都呃唔到

屍體ok?

拎部機向住你已unlock啦

我點撚知呀,上次比人斬撚左隻手,今次死撚硬,一定比人斬首喇,好撚驚驚呀
其實d保密做得咁差

外型姐
可能真係做到野

做咩要拎高部機

你伸過頭埋去?唔係同個cam成一直線,唔會影得晒個樣啦

之前有報導話今次iphone 個3d scan 唔一定要正面影全相都unlock 到,至於實際使用去到咩程度先可以unlock 就真係要到hand on 先試到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞