iPhone 8外型 最新傳聞

370 回覆
1 Like 96 Dislike
再黎BINC
http://www.hkgolden.com/articles/article.aspx?id=25515&catid=19

pita明明同我講冇可能做到架
你呃人
原來apple股票又新高
再黎BINC
http://www.hkgolden.com/articles/article.aspx?id=25515&catid=19

你呃人

睇黎日後好多人用全屏都會返唔到轉頭

做乜突然間啲芒咩形狀都有嘅
今次一定要買黑色、白色個效果好差,又起碼炒3個月
今次一定要買黑色、白色個效果好差,又起碼炒3個月

只要個面係黑色
後面咩色我都冇所謂
再黎BINC

你呃人

睇黎日後好多人用全屏都會返唔到轉頭

Apple呢幾年真係好鍾意bin某啲人屍

佢哋笑咁大部機做乜,放唔到入褲袋,Apple下一年出iphone 6 plus
上年佢哋笑高屏佔比有撚用,Apple今年出全屏iphone
仲未死返出黎呀
我已經cap好晒圖,等新iphone一出就再開post binc, 歡迎各位一同post圖,等pita 巴打威盡手機台
同你賭乜都得
頂底mon 邊絕對唔會係圓邊
三星都做唔到,蘋果點有可能出先

傻仔⋯⋯年年到呢個時候啲圖都中八、九成,仲夠膽話賭乜都得
我已經cap好晒圖,等新iphone一出就再開post binc, 歡迎各位一同post圖,等pita 巴打威盡手機台

你唔好咁啦

每日推推
點解條友覺得做唔到既

毒撚最驚有自信
笑撚死
其實apple watch係咪都係圓框加圓mon?無細心研究

Apple Watch 係方mon
唔好以為我唔記得推 推撚到1001 再開新post 屌鳩你

推慢少少

推慢少少

每日推下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞