微軟宣布將ChatGPT-4整合至 New Bing 中供用家使用 但網民發現新 Bing 封鎖已經香港用戶!

302 回覆
215 Like 4 Dislike
你繼續成隻傻閪咁問喇
呢到得你一個要扮唔知咩事咁肉酸架咋
有冇人可以答我
上面假膠定真膠
我已經分唔撚到
AI可以做野用 到時政府班文書廢老無灑價值
本身D新科技已經唔識用
在Bing App 註冊全新Account

即係已經唔可以用返自己M$ acc?
可以
咁其實咪即係你地解釋唔到呢5個字咩意思囉
咁想問下 你地同嗰啲咩習近平新時代 中國特色社會主意有咩分別 用埋啲新語都唔知
咩叫解釋唔到
好似 你係戇鳩仔, 成句個意思就係你好戇鳩
仲需要咩解釋
過撚咗d五毛唔想面對又喺到問

不如問下自己點解咁柒個個都明係佢自己要問
你真係知道咩解釋
我淨係知從來都冇人具體解釋過呢5個字咩意思 包括我喺呢到問都冇人答到我
咁我想問同人地嗰啲實現偉大復興嘅新語有咩分別?
成日講話唔走唔得嘅偏偏唔會走
你唔用姐
我用啊
依家做嘢快幾撚多
唔使咁煩,總之覺得唔岩聽既一律當五毛pr就可以了
已封鎖會員Vintage

https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E5%8F%8D%E8%AB%B7

唔招呼
要用vpn 先接觸到外面世界, 恭喜美麗新香港人
因為佢哋都唔撚信嚿嘢work囉
我就冇興趣嘥時間理隻傻閪問乜

但係就有興趣諗下點解你會唔明
係咪啱啱落黎冇耐唔知以前香港係點呀
多謝你嘅認同

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E6%96%B0%E8%AA%9E_(%E4%B8%80%E4%B9%9D%E5%85%AB%E5%9B%9B)
似真弱智
用咗跳板出街都唔叫翻牆,咁啲支那狗口中嘅翻牆係咩意思?
中国香港是中国的香港,是中国的
自欺欺人,同香港政府啲邏輯一鳩樣
仲有咩?文心一言?
當全球人類都高度倚賴AI時
只有中國人同中國香港人可以避過一劫
真係屌你日日贏 贏兩次
第一個俾人淘汰就呢啲,以無知為榮
唔得, remove完重新登入就已經joined
create 同一個email就話已經exist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞