微軟宣布將ChatGPT-4整合至 New Bing 中供用家使用 但網民發現新 Bing 封鎖已經香港用戶!

302 回覆
215 Like 4 Dislike
巴打係排咗好耐?
定早幾日就skip咗排隊?
其實封香港係美帝唔比export high tech野去支共
no just click.

Set bing / M$ account to US location before that.
香港而家最衰,乜撚AI都被封殺
大陸文心一言都唔俾你玩
尋日好似有人講過Bing好似無block澳門剩係block香港
希望係bug唔係封殺啦
咁即係仆街啦
9成係block香港
係, 因為一開VPN 去日本, set 埋位置去日本就即時用得返
你試下學頭post咁整
Bing acc Set location -> US
VPN to US
Opt for join new Bing
-> Done

用翻你用開個M$ acc就OK

我無用過VPN既
bing 係有幾個Ai 定點?

一路用緊呢個冇事,web 版同app 都用到,冇用過vpn 開acc
大陸有邊樣嘢唔係山寨?

偷呃拐騙係國粹嚟
好想知果吓點解你知要咁做
我見到即click
Safety measure都唔得?
想讚你聰明啫
香港國際上又有樣野係同中國睇齊 可喜可賀
D五毛睇完唔想認就喺到問問問扮唔知

要去check吓Microsoft Censorship Policy
可能用咗Microsoft CN嗰個
XG蚹蛤蟈蜻
一嚟就標籤人? 問下都五毛?
不如你答我 如果呢5個字同個po冇任何關係 純粹係齋up 咁同中共啲標語有咩分別? 咁我up美麗新中國 美麗新美國 美麗新英國 乜都得啦
咁不如用手工CPU
你鍾意喇食屎狗
你唔知個POST講緊香港用唔到?
似係真
排極都未有
想問呢5個字同中共啲標語有咩分別? 唔好貼美麗新中國啊笨?
意義不明 冇明確解釋 又可以apply喺任何地方 乜都可以貼美麗新乜乜
你鍾意喇食屎狗
你唔知個POST講緊香港用唔到?
傳召microsoft香港負責人去立法會咪得囉
咁香港用唔到 所以呢
前設係你解唔解釋到美麗新香港咩意思 如果解釋到 咁同呢個po有咩關係

我唔明可唔可以請教下
美麗新香港意思咪美麗新香港
仲需要咩解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞