微軟宣布將ChatGPT-4整合至 New Bing 中供用家使用 但網民發現新 Bing 封鎖已經香港用戶!

302 回覆
215 Like 4 Dislike

其實你唔尻識就咪撚咁大聲屌人弱智 chatgpt都係用左openI個ai model黎develop
Poe入面用既個model同chatgpt 係同一樣
仲有翻牆係講緊用proxy service黎將自己電腦個ip 黎指去第二個ip
你講話外國server 呃人ip 地址 呢個唔係翻牆 純粹好簡單既api gateway既function 搞清楚d it knowledge先鬧人啦
香港科技真係RIP
chatGPT 用唔到同用唔到Google 冇分別
移民撚又贏
不過香港科技初創企業行政總裁李勁華昨(19 日)於 Facebook 分享即時被 Microsoft 重新批刻的方法,幫助一眾被 Microsoft 踢至候補名單的香港 Bing Chat 用戶。首先用戶需先開通 VPN 及連接至美國,之後在 Bing App 中移除所有舊帳戶,再於 Bing App 註冊新帳戶並將地區選為美國,然後於登入後按「Join Waitlist」,便可即時解決問題。

香港科技初創企業行政總裁李勁華
VPN 翻牆
唔認中國. <國安法
認美國 < 不誠實使用電腦

偷呃拐騙基因真係揻唔甩
係 支拿仔你講乜都岩 繼續呃自己繞過去翻牆用啦
仲開始?
舖咗年幾路
香港啲乜乜排名已經全部包尾,衰撚過印度非洲
只係香港唔係太知
大陸冇咗google 咁耐,一樣生存到
稱香港與中國的用戶皆被 Bing 審查

調轉嚟講咁funny
我用到喎
你估個個搵AI都係叫佢作首詩,寫個故事呢D無聊野咩
符合國情
到時連汽車零件都唔運黎香港, 真係要踩單車返工.
Microsoft co-pilot 香港用戶凍過水,人人用緊co-pilot自動化outlook, word, excel同powerpoint,香港仲用緊手動office,真係等食屎啦
只可以話
中國又贏
btw 其實你唔尻識就咪撚咁弱智

chatgpt都係用左openI個ai model黎develop
Poe入面用既個model同chatgpt 係同一樣

你依個係完全誤導

1.chatgpt係屬於openai 即同一間公司
Poe只係一個developer用openai提供既api開發出黎既app
個根源係同chatgpt一樣 但唔係同一間公司

2.你只係透過個app繞過openai既地區限制
而事實上openai從來都冇向你支國腥港提供過服務
你以上既做法就叫做翻牆
而你覺得靠一d手段就可以係腥港用到 就唔叫翻牆 依種叫自己呃自己
情況等同一d腥港人拎住一機兩號返強國 話自己都上到google過住腥港一樣既生活 一樣咁on9

你呃自己冇意思
因為無論你可以裝d乜 令你自己用得到
到最後微軟都係唔俾你用、唔預你用 因為佢地區限制左你
而你所謂既it knowledge都係輸俾依個常識同事實
Lm
小學生可唔可改左個名先
好侮辱烏克蘭
你估條友真係會移咩
以前笑鳩大陸要翻牆 而家輪到自己
有班youtuber已經拎嚟整片寫稿加快片量,更加唔好講其他行業
唔緊要,有文心一言
用chatgpt 智力+30
用文心一言智力-10
我地中國人唔需要用到外國勢力既奇技淫巧
下 澳門仲用到喎 澳門又又又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞