微軟宣布將ChatGPT-4整合至 New Bing 中供用家使用 但網民發現新 Bing 封鎖已經香港用戶!

302 回覆
215 Like 4 Dislike
你唔識就google啦 問問問 你重度?
用一部吉嘅舊iPad mini開account 應該冇乜嘢可以偷
1.果件榮歸乜春Cap果張圖係講緊「全世界可用嘅POE」,但榮歸乜春就當翻牆
2.駁緊句果位巴打係Cap緊「POE po入面 榮歸乜春敗走嘅回覆」
3.成串po都係講緊POE 翻乜春牆

弱智榮歸乜春唔服氣POE po攞負評
宜家過黎斷章取義撚緊你地
得閒打咁多嘢黎兜
不如正正經經諗下係咩意思
見你條傻閪識用維基
我就用返維基當幫弱智人士教仔
(怕你睇唔明我講清楚少少 呢句順手笑埋你老豆老母弱智)

https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/%E7%BE%8E%E9%BA%97%E6%96%B0%E9%A6%99%E6%B8%AF
美麗新香港係對香港嘅一個形容詞,最先喺2021年由時任香港行政長官林鄭月娥提出,作為佢對香港嘅願景,佢喺一個記者會入面解釋,係指準確全面貫徹「一國兩制」之下,以「一國」為本,但善用國家畀嘅「兩制」嘅香港;經濟高度開放嘅香港;維護市民應有、依法享有嘅權益同自由嘅香港[1][2]。由於呢個詞睇落似反烏托邦作品《美麗新世界》,網上世界亦會用「美麗新香港」呢個詞作反諷,揶揄香港變成《美麗新世界》入面嘅「烏托邦」。

紅埋俾你睇
肯死埋一二邊食屎味呀食屎狗?
自己香港開發一個,得香港能用的內聯網AI chat
上唔到ChatGPT 或者bing所以咁井底
但用落廢過chatgpt好多
我勸你少d幻想,面對現實啦
ChatGPT識作故仔,New Bing唔識
痴線咁就發老脾

如果係冇其他意思 淨係反諷 咁你地嘅反諷都真係好低層次 反諷咗年幾幾年都仲反諷緊 喺個個講某個地方衰嘢嘅po 求其貼張相或者講 「美麗新XX」就得 完全冇其他意義

再講 依家你仲覺得大部份人用呢個字嘅時候都仲係反諷緊777咩 過咗幾耐呀 我見到大部份人都當佢係形容詞咁用 所以先問你地咩意思

睇語境 你地嘅用法咪又係同中共新語如出一徹 唔怪得challenge下都發老脾啦
咁你又唔洗咁激動
我個回覆既中心思想係笑你老豆老母弱智
唔係想同你討論
原來你地都係幾句唔埋就人身攻擊
不過值得欣賞嘅 因為會大方承認自己唔理性溝通嘅人比較少
咁你幫我叫ChatGPT解釋下咩叫「美麗新香港」
跟住最緊要係 解釋埋同呢個post有咩關係 唔該曬

我相信ChatGPT嘅解釋會好過呢到大部份嘅人類
poe見兒登仔用得出嚟果啲答案係短過正版好多
可能quora慳token有字數限制
係得你老母對住戇鳩仔先得閒俾耐性
唔係點會生件咁既出黎
其實唔想同我討論嘅話歡迎block咗我

最好好似樓主咁留低句俾大家知道
Show Blocked User - Vintage

但如果要討論嘅話俾啲論據呢
五毛又問LU
邊個得閒同d扮唔明既討論
係我得閒撚狗先應你咋
你咁樣叫做辱罵緊人
你知隔住個mon我唔會甩一條頭髮㗎可
其實兩個係啱啱好相反嘅嘢,gpt係唔online search, 用已經學好嘅資料reply,bing係淨係靠online search即時資料去reply, 仲要係用出名廢嘅bing search,如果佢用google search都可能會好少少,不過當然無可能
笑咗 講幾句就成功令Mr. Bean 失控
原來禿頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞