馬斯克預言川普若被戴手銬逮捕 「將壓倒性贏」2024大選

221 回覆
91 Like 28 Dislike
so what
得罪左又唔會令歐洲企喺俄羅斯嗰邊
呢件ON9仔果然係同阻膠侵一伙

話elon on9都算
donald 係阻膠
不嬲有錢人都係仆街黎.. 仲要最有錢果個
係我都同意,應該得天龍人有資格寄票,普通市民阿豬阿狗寄票就拉去打把
你搞清楚寄票個原意再傾啦一係你就加長個投票時間去一年。再資助美國所有人機票,請假費用去投票,再唔係好似香港咁幾條街仔一個投票站
任內爆嘅野唔入佢數入邊個數?

侵2020 無限qe 都好笑
即係the fed 無獨立權力?
呢個問題你諗清楚先好講
同埋流動性緊張嗰陣,the fed qe 係正路

至於無絕對答案就傾唔到個講法就真係好笑
有絕對答案仲使傾?

無講侵就唔爆俄烏單野
首先佢就無機會做,而件事亦的確係拜登任內出現
而且其中一個重大條件就係油價高企
打格魯吉亞同克里米亞前都係油價高
無錢佢打條撚?
嘩你老母臭西
鬧trump就話佢唔支持黃屍
幫敗登就話美國冇義務幫黃屍?
咁你咪大中華膠的民主中國人
贏制度咪得,美國就係咁玩。個制度係咁,唔似某一啲人咁輸打贏要
貿易戰先係對付中國既主菜
敗登?
無可否認係團結北約,盟友果方面真係負分
所以背後既Deep state做假都要整走侵
登粉扮咩者

虛心?定心虛
Qe 係正路你真係傻撚咗,qe 只係一個垃圾政府冇能力接受經濟衰退整出黎嘅產物,無限qe 係侵提出定fed提出
講到qe 冇問題都已經唔洗討論
俄烏開打完來係俄太有錢而引起呢樣我真係唔知
你照左鏡未
咁我咪只叫你提議美國政府大規模起投票站囉,再唔係宣布美國偏遠地區區民/在外打仗軍人冇投票權咪得,實冇問題。
都係個句,夠薑咪取消咗個寄票佢,唔好咁多廢話。叫你指教個最好制度出黎,美國政府照跟咪得,你又唔講個方法出黎
無知一問 如果佢真係坐緊監 可以選總統?贏左又會點?
我唔認為美國撤走阿富汗係心甘情願
講到尾係唔想再花資源落呢個無底氹度
你應該諗一下, 點解塔利班比美軍打壓咁多年都未死, 仲可以反cup
講黎講去都係得堆廢話,你咪取消咗個郵寄投票囉,攞番多啲人手落去街站,加長投票時間囉。共和黨都大把人屌7侵用郵寄做藉口啦弱智仔,咁容易造假美國滅亡咗啦。來來去去都係話寄票就造假,美國人都唔敢敢講啦
輸打贏要侵粉真係世界級
咩撚野呀?
不嬲郵寄投票都可以主動申請,而唔係大規模自動寄白票俾人囉
唔識野既左膠?
一半一半7千幾萬票既候選人
咁樣逼害 唔和解 姐係自己搞到自己內戰
印象中, 係因為空軍基地突然撤走, 令到阿富汗政府軍崩盤
而家講返轉頭都無意義, 事實就係拜登成個政府決策, 包括軍方都係食屎
仲有沙特
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞