馬斯克預言川普若被戴手銬逮捕 「將壓倒性贏」2024大選

221 回覆
91 Like 28 Dislike
你上面咁多點大部分都咁表面,仲要冇絕對答案你想續點咁傾?
Scb條risk女廢都入登數
通脹正係關登個fiscal policy 事呀侵2020個無限qe就睇唔到
俄烏你講到侵係到就一定唔會打
阿富汗你想守一世

有好撚多野我真係睇唔到侵係到會做得有幾好,人地美國唔似維尼一個玩哂,有好多野都係兩會共識先做到。你話登取消藥價個限制都可以講下,咪等侵取消黑仔個全民醫保差唔多嘅野

上面又係咪全部廢話
不可能啦,如果希特拉,候賽恩,卡達菲,拉登翻生,班美國左膠都會寧可揀佢哋都唔俾Trump贏
因為好多香港人唔會睇英文版嘅右媒
香港媒體又只會翻譯左媒
所以大多香港人根本唔知拜登政府內政成篤屎咁
要知嘅最多知道佢嘅外交政策
美國內政就乜都睇唔到
其實好多人(美國、香港)都係一樣
唔切身嘅野唔理
唔怪得邊個 人就係咁
點解贏唔到
民調出咗嚟啦
Desantis收皮喇
你去到制度層面咁高層次我真係唔識答你,你覺得邊個國家制度完美,定侵贏就係好制度
好撚肉酸 香港算得係啲咩 彈丸之地 pt示威
規模意志差咁遠 小朋友打架同人地打仗比
真係人唔笑狗都吠
呢幾年談本土化既人多左機會講野

打柒你都嘥我力啦,on9仔
邊有屈你,明顯係我唔識虛心請教你意見。
你指以後每一個大選都要一張一張咁驗,驗到侵輸就再驗驗到贏為止係咪
侵贏到內部出選去同民主黨爭總統都冇咩用
有一批自己黨內既寧願對家贏都唔投票比侵
可能到時共和黨班大佬做手腳踢走Trump
贏咪贏囉,有乜問題,定你見到明顯舞弊
咁簡單都唔明,投完票人少服從人多就係咁簡單,點解一定要講到人地贏就出千,自己贏就係揸正黎做
個人覺得咁大個國家造票就好難話完全無, 但係唔係講到班cctoy咁億億聲咁倒出黎lor
我都話制度咁高深問題我唔識要你教囉
寄票原來等於舞弊,咁美國個制度真係好垃圾,建議取消左佢,再唔係跟中國現場投票2952咁
印票機2.0
個人覺得你睇錯曬
根本on撚9輸打贏要,贏就揸正輸就舞弊。外國勢力咁易控制選舉結果美國早就收撚咗皮
做左幾多年副總統?
侵第一選果陣都係輸票數架
郵寄的確有D難核實身份, 不過係D鄉下地方唔知點set票站就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞