馬斯克預言川普若被戴手銬逮捕 「將壓倒性贏」2024大選

221 回覆
91 Like 28 Dislike
你地慢慢繼續浸係自己個世界入面
伊朗不嬲都係對面架啦, 傻的嗎?
沙特不嬲都係兩邊擺
呢班人左膠當道玩得抖音已經係冇撚得救
Trump呢家直頭冇曬聲氣,點贏呀
最好笑幾年前話要禁抖音

果陣拜登為左選票 反對

依家話要禁
就變左佢既政績, 話佢做到野
其實同點解香港唔屌得公民黨係一樣原理
公民黨黨支持單程證搶福利,係得中產對上果班受惠於人口爆炸下的資產升值,就算藍絲都中招

但次次屌公民黨班傻粉水軍都圍攻人, 結果時事台係得我同某班會員敢出聲
我咪成日遭到黃世澤恐嚇,條友仲動員支持者騷擾我
----
而去美國做書做野班台灣仔奶民主黨都係同原因,係美國校園唔係燈粉會受欺凌.....香港 讀書都要做group project,走堂時要人借資料你抄, 結果就係唔支持都唔敢講野
明明係Trump第一個帶頭禁抖音
但敗登就推翻
前一排眾議院民主黨係全體清一色反對全國禁抖音

如果唔係依家抖音越搞越大
搞出咁多人命同國家安全問題
敗登就唔會話依家會禁
美國啲左膠唔搞搞佢等滅國啦
離撚晒譜
仲有佢哋撐得敗登就係政治小清新
淨係識得睇表面和平大愛
佢地幾乎都係撐垃圾泛民同撐民進黨個D冇咩分別
2016年香港主流支持民主黨(希拉里)
2020年香港主流支持共和黨(特朗普)
2024年相當大可能 香港主流支持民主黨 (拜登)

左膠完全大愛抖音
唔怪得前一排眾議院清一色反對全國禁止抖音

如果唔係抖音最近越搞越大
衍生出搞出人命 衍生出國家安全問題
所以敗登最近先話要禁抖音
侵果時郁手
班粉腸就話打壓商界, 破壞三權分立濫用行政指令,唔比人民自由選擇

燈伯抄人功課香港電子唐人街就話好硬好硬,邊個屌燈伯就係鬼

既然成套對華政策都係偷人,似乎支持原作者仲好
邊個屌燈伯就係鬼 = 邊個屌泛民同民進黨就係鬼
睇睇敗登執政3年贏咗啲咩

資本 經濟 股市 通脹 中東 亞洲 全部一敗塗地

贏左烏克蘭囉 炸到普京叫救命了
侵訪沙特時的歡迎儀式

https://youtu.be/76KqIWIydo8

拜登
敗登執政3年贏咗係外交
但內政同民進黨一樣食撚曬屎
挑起俄烏戰爭, 美國真係贏左
有無諗過中俄伊, 以及沙特,伊朗可以進展得咁快, 就係俄烏戰爭推動
其實侵在位時個垃圾app都有後門加大量自殘競賽

班友就係朋黨式思維

唔係自己友做就盲反
到自己友上左位偷前朝政策,班友就會改口支持,仲話joe伯係千古明君
國際政治唔係勇者鬥惡龍
點解中共蝗偽可以不停入球?
2019 習近平打香港人打到七撚彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞