馬斯克預言川普若被戴手銬逮捕 「將壓倒性贏」2024大選

221 回覆
91 Like 28 Dislike
cctoy班柒沽碌平時講d野咁憤世疾俗
英美澳加有邊個無屌過
盟友E D野食得架?
看兩樣野

1.俄烏戰爭會唔會完
2.美國大選前經濟情況 (通脹,股市)
唔知係老野掌權下中共已同沙地同伊朗復交
而侵落台前仲派人去中東攪小北約

2023年姐係今年
聯合國安理會就以巴問題發表聲明

美國駐聯合國代表格林菲爾德說,美國反對以色列本月12日的定居點計劃,認為這些單方面措施加劇緊張局勢。

以色列總理內塔尼亞胡的辦公室隨後形容有關聲明是片面,美國不應該支持,又說以色列不會在未來幾個月,批准在約旦河西岸建立新的定居點。

侵表面上係經常同人嘈但有實際成果, 而老人掌政後沙地同伊朗去左對面, 精彩到同以色列unfd
美國陳水扁?
沙特北韓反晒面
香港國安法,愛國者治港,十分比面拜登
日印澳美 反中聯盟
基本係佢任內搞成

佢果斷外交轉向
不過依家又被拜登轉走左
你想一世守住阿富汗
其實係特朗普開始放棄阿富汗
拜登決定繼承
同庫爾德人一樣

只不過拜登走得衰
武器比哂你,同烏一樣,烏守到俄阿富汗班垃圾玩投降,可以點走得唔衰
通脹似乎已經慢左
食物價格開始正常返
就係俾呢啲嘢爆出嚟先引發到大家團結
如果無俄佬打烏班歐盟應該仲奶緊俄
“盟友”當日叫烏克蘭放棄核武
發現真on9仔
佢唔單單係要睇通脹
依家係要睇landing既時間
依家已經無人再講 no landing

銀行危機,通脹,加息股市,經濟衰退
基本上所有人都相信美國接下來
會有一個輕度衰退

呢個輕度衰退既時間係關鍵
23年中,尾
24年頭,中,尾
會對24年大選有唔同效果
對拜登來講

最好今年衰退 拉通脹落去
到24年就可以以復甦,經濟向上姿態去選舉
無論如何
Donald trump支持者
拜登又幾時轉向?平行時空?
根本對中轉唔轉向就唔係總統一個人話事
話時話, 你呢D理論應該係共和黨推第二個人選先有得傾
如果推trump連共和黨自己都唔妥, 一陣好似今年AZ咁就好笑
中間果D而家應該都仲憎緊侵, 如果推侵可能會含淚投登算
歐盟本身奶緊中, 同埋歐盟對抗五眼, 侵咁的態度應該會令佢地仲奶中
中國話就話擴張但係唔似俄咁走去打鳩烏克蘭搞到佢地唔敢奶得太過份 (除左德國)
烏克蘭守到都係靠波蘭 土耳其
阿富汗可以靠邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞