十人同行三人用餐惡人先告狀 港女怒斥餐廳設最低消費

168 回覆
2 Like 146 Dislike
臭閪
俾返廿蚊都唔得
人哋唔想食你格硬質佢食做乜
俾返廿蚊都唔得

唔想食野入餐廳做乜撚?
比廿蚊大撚哂?
人地係真係想留個位比真係食野既顧客
唔係招呼一D以為比廿蚊就係大爺既人
俾返廿蚊都唔得

冇人想要你果廿蚊呀,唔食就過主唔好阻住人做生意啦!

間舗仲可憐,點都俾佢入
俾返廿蚊都唔得

咁撚戇鳩都講得出, 你係個白痴婆朋友親人定係佢本人?
即係每人放低廿蚊唔得,每人用廿蚊買杯奶茶加個包然後唔食擺低就得?咩玩法?

btw,港女是原罪

間舗仲可憐,點都俾佢入

一陣又打錯話十個人入得一個唔食

間舗仲可憐,點都俾佢入

一陣又打錯話十個人入得一個唔食

仲要話打漏個個病左無胃口戴哂口罩唔想傳染人 點知比人好人當賊扮
即係每人放低廿蚊唔得,每人用廿蚊買杯奶茶加個包然後唔食擺低就得?咩玩法?

btw,港女是原罪

收撚皮啦柒頭, 幫條港女講野你有西屌咩
餐廳係俾人用黎食野而唔係俾你俾錢坐
咁撚鐘意坐你唔撚俾錢去殯儀館坐?
戇撚鳩鳩
三同八差咁撚遠都有得打錯

一陣佢會話自己有讀寫障礙,又R下同情
分分鐘肯比20都係假
係肥婆人品有問題 定人品有問題所以係肥婆
寫撚明個人最低消費$20
人頭計呀

btw,港女是原罪

餐廳賣食物夠最低消費客人就可以使用座位一買一賣有咩唔合理
一陣反而報警話服務冇列明賣座位但向佢地收錢咪仆街
話撚知你唔食啦,過得門就係人地話事,唔撚做你生意唔撚得

兜都兜得柒過人

咁既 level都有D算唔錯

雖然F/U又未至於

但應該比E算
10個人得3個食,呢啲人都正宗搞搞震無幫襯
又係一件肥閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞