[IVE] i大討論區(15) 準備交學費啦 !

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仲有一個星期就睇到SEM 3成績

比我keep cgpa plz

Sem3淨係跌0.3好喇
有冇人報左shape 我8月1號報左 有冇人知幾耐到先有通知
LAN4108 English & Communication: Persuasive Presentations
CON2190 Practical Training (A)
CON4543 Building Law

Sem 3讀呢三科
Practical Training唔計GPA
淨計兩科就有機會4

Practical Training好似計?
見過人地份成績表有係出ABC GRADE
死亡遊戲
喊出黎 資助未批 定係冇咁快批

遲左搞第二年non-mean 今日先補交文件 睇怕要9月幾先有錢 即係要交左sem 4學費先

我724交齊 唔知幾時會有…
屌你老母 新科4016 HR 冇PASTPAPER 又唔撚比範圍 問幾班 + 其他program都冇TIPS 點撚樣溫呀 IVE我屌你老母
屌你老母 新科4016 HR 冇PASTPAPER 又唔撚比範圍 問幾班 + 其他program都冇TIPS 點撚樣溫呀 IVE我屌你老母

同呀sir講
呢個馬季每次賽馬日場場有tips比你,佢就會比tips你

同呀sir講

MISS仲賤過冇容天X 屌佢老母

同呀sir講

MISS仲賤撚過容天X 屌佢老母

同呀sir講

MISS仲賤撚過容天X 屌佢老母

賤過容狗
見到自己想讀果科有餘額申請,但搵唔到係邊到報

reg左科未?

reg左科未?

year2有得睇咩科
year2有得睇咩科

year2有得睇咩科

vtc app ,課堂出席,
year2有得睇咩科

我仲未有
year2有得睇咩科

剩係睇到一科enrichment
year2有得睇咩科

睇到全部科,搵番你科選修科同enrichment 睇下派左咩
year2有得睇咩科

我都淨係睇到enrichment
year2有得睇咩科

睇到全部科,搵番你科選修科同enrichment 睇下派左咩

自己google自己個programme 去返vtc個網睇 基本上每個sem讀咩都定晒
除左今年英文好似轉左次序黎讀
放假冇哂人
好想快啲出成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞