[IVE] i大討論區(15) 準備交學費啦 !

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
升year 2的各位,出左學費單

學費單都FAKE

真係出左

學費單都FAKE

真係出左

我未有

學費單都FAKE

真係出左

我未有

咁就唔知啦

學費單都FAKE

真係出左

我未有

咁就唔知啦

我都出左
8/8要交學費既新生係親身去定網上比錢就得?
想問問今日去黃克競係for全日制定兼讀制?
好撚貴阿
8/8要交學費既新生係親身去定網上比錢就得?

兩樣都得
咁多位師兄 我想問下讀電腦工程有啲咩要準備?

利申 絲打

利申 絲打

準備定啲軍糧派畀啲兵仔

利申 絲打

準備定啲軍糧派畀啲兵仔

練定把姣聲,夾少少事業線,之後CGPA準備3.8至3.9。

利申 絲打

但我見親讀開電腦工程既女仔都。。。
20分讀ive社工係咪痴撚左線?
jupas派左eduhk 幼教hd
但無心讀

利申 絲打

準備定啲軍糧派畀啲兵仔

利申得都係想人講呢幾句啫

利申 絲打

準備定啲軍糧派畀啲兵仔

係囉,都唔知利申黎做咩
但無心讀

20分都冇u入

利申 絲打

準備定啲軍糧派畀啲兵仔

係囉,都唔知利申黎做咩

Pmed
8日!
8日!

利申 絲打

準備定啲軍糧派畀啲兵仔

利申 絲打

準備下quit有咩手續
但無心讀

20分都HD

你要咩?

Design B 唔啦,得嗰B-
廢事害左你。你呢個月好好操pipe b之後,大把時間你做design b
Pipe b so easy

巴打想要pipe b notes email 係 jjabc204@gmail.com

利申 絲打

準備下quit有咩手續

洗閪自學咩,除非絲打係豬扒,正正常常一定變女神。

你要咩?

Design B 唔啦,得嗰B-
廢事害左你。你呢個月好好操pipe b之後,大把時間你做design b
Pipe b so easy

巴打想要pipe b notes email 係 jjabc204@gmail.com

fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞