[IVE] i大討論區(15) 準備交學費啦 !

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
20分讀ive社工係咪痴撚左線?
jupas派左eduhk 幼教hd
但無心讀

20分都HD

我都唔想 無degree

識人20入cu

20分如果排好少少都好大機會入到degree
今年21分就已經非常穩陣

理科就穩入啦20分
可惜我唔係

你依家個情況係點先
已經接受左ive社工hd offer?

jupas派左edu 幼教hd
社工hd一早留左位
但其實未揀好讀邊樣
如果其他人收到但自己收唔到學費單咁即係點?

我都冇學費單
i大轉死性有錢都唔搵

我都冇學費單
i大轉死性有錢都唔搵

比人踢出校係唔會有學費單
今個sem有冇得上選科度睇係咪completed?

sem3應該冇
直接等放GRADE

我都冇學費單
i大轉死性有錢都唔搵

sem3應該冇
直接等放GRADE

仲有1星期
屌佢老母臭閪
比180買本垃圾英文書 用得個幾個月就唔用

其實我都係想問下 可唔可以唔買

佢老母我仲灰 個個sem drop英文 都要俾$500出黎買書 好想買佢退返d錢黎

我都冇學費單
i大轉死性有錢都唔搵

屌佢老母臭閪
比180買本垃圾英文書 用得個幾個月就唔用

其實我都係想問下 可唔可以唔買

佢老母我仲灰 個個sem drop英文 都要俾$500出黎買書 好想買佢退返d錢黎

你拎獎學金填翻筆數囉
屌 英文幾時放
幾時出成績
喊出黎 資助未批 定係冇咁快批
幾時出成績

15/8
幾時出成績

15/8

你仲答佢

下 錢都出埋 7月20出左
幾時出成績

15/8

你仲答佢

屌,再問祝條友過0爆1

遲左搞第二年non-mean 今日先補交文件 睇怕要9月幾先有錢 即係要交左sem 4學費先
唔知幾時出timetable呢
有得玩好玩,sem4應該chur撚死

9成9開學前果個禮拜 i大做野慢到咁

上年我柴大開學前一日先有

我覺得係睇分校

我覺得係睇分校

要睇埋分校的department
Pt hd仔表示仲未有學費單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞