[IVE] i大討論區(15) 準備交學費啦 !

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇civil ching 係度?想睇下上年sem 4 既時間表係點,因為想睇下可以預留邊幾日係番part time

印象中好似有四日都係朝九晚五,得一日好啲返十點,八半都未計

sem1 係咪一樣

sem 1 10科
sem 2 10科
sem 3 7科
sem 4 11科
sem 5 4科

SEM4 5科
SEM5 4科
仲有半個月出gpa

sem3 gpa 十幾號出?

又問

秒經

貼埋最後一次

邊度有得睇 ? 點解尼度冇更新 ?
https://swsdownload.vtc.edu.hk/swsdownload/

check email
一早send左
仲有半個月出gpa

又問

秒經

貼埋最後一次

https://swsdownload.vtc.edu.hk/swsdownload/

check email
一早send左

收唔到尼封email ! 今日先收到幾時出學費單同截止時間
仲有半個月出gpa

又問

秒經

貼埋最後一次

check email
一早send左

我自己其實都冇呢個email
仲有半個月出gpa

又問

秒經

貼埋最後一次

check email
一早send左

我自己其實都冇呢個email

咁應該係得沙田先有
Credit transfer 知唔知點做? 今年入year 1 pt ive hd
Credit transfer 知唔知點做? 今年入year 1 pt ive hd

開sem去秘書處拎form填

咁駛唔駛同呀sir講?

咁駛唔駛同呀sir講?

你鐘意咪第一堂去問
如果你係讀過exactly同一科基本上都批比你

咁駛唔駛同呀sir講?

你鐘意咪第一堂去問

其實係我degree 讀過English 同中文 想唔讀現家

你要咩?

你要咩?

你要咩?

Design B 唔啦,得嗰B-
廢事害左你。你呢個月好好操pipe b之後,大把時間你做design b
Pipe b so easy

依個玩法好刺激

你要咩?

Design B 唔啦,得嗰B-
廢事害左你。你呢個月好好操pipe b之後,大把時間你做design b
Pipe b so easy

好吧,thx奶西清

依個玩法好刺激

因為避免變公廁。但如果條友有心咁做都冇辦法

咁駛唔駛同呀sir講?

你鐘意咪第一堂去問

其實係我degree 讀過English 同中文 想唔讀現家

讀完degree走過黎I大

英文完成degree就可以drop(冇記錯既話)
中文就唔得,要佢果個咩野國家語委普通話考試某個lv先drop得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞