[IVE] i大討論區(15) 準備交學費啦 !

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

依個玩法好刺激

因為避免變公廁。但如果條友有心咁做都冇辦法

想下好啦

講笑啦

咁你好難搞喎,你點做project?

聽日先send

奶西清而家撈緊咩
想問全人drop form 要點填先確保 pass, 或者佢係點計份 drop form 既分?

全人都唔計GPA

但係我唔想返埋呢 d on9 堂

你有冇翻過全職既工兩年先
有既咪唔洗上

有,但係要填份野答佢 d 問題,
自己強處弱處、目標同點用 d skill 達到目標;又要答自己返工遇過咩問題,點樣叫 team member 做/解決,on9 在都未做過 leader 都唔知點吹

全人個D野呢
你答得夠長應該都冇事既..
有冇cw124008既手足提供下hr考試範圍

日日係學校做到7點半

又黎?

日日係學校做到7點半

又黎?

無計
聽日原本去醫院in contract part time 文員,但係個contract 係12個月,12個月後如果升唔到u 就要出黎做野, 加上sem 5 又要做IA, 姐係可以唔洗in 了

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

U want notes only?

bim都要可以嗎? 都想學下 謝謝

BIM seed?

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

[member]舖緊路移民[\member]

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

屌,fail左添

BIM seed?

yes 但notes都夠, thank you, 等你

BIM seed?

邊間?TM/ST?

BIM seed?

邊間?TM/ST?

MH

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

屌,fail左添

短時間內?

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

屌,fail左添

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

屌,fail左添

奶西清

BIM seed?

邊間?TM/ST?

MH

問拖sir

聽日先send

奶西清而家撈緊咩

Part time

唔諗住做返本行?

屌,fail左添

奶西清

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞