ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
係唔撚做你生意呀 吹呀 過主啦
而家連登比人話 on9 就係多得呢啲人唔少
乜乜柒柒都放上黎講
唔係有乜野唔岩都放上黎講架
洗唔洗 po晒每單法庭案件上黎討論啊?
呢單野都無討論價值
佢又唔係昆左你錢
其實一早就知個 ig店主 on99啦
出黎做生意 規矩多多又串過馬撚
正常人都唔會想幫襯
係樓豬 on9 姐

其實連登有幾深度要點樣先可以放上黎
之前問價錢冇禮貌果間ig shop都追擊左幾個post啦⋯⋯
仲以為 ig shop 有真野賣,只係唔知假野有幾真
講真一開始睇圖覺得只係小事樓主係煩膠左啲
但事實係個店主誠信有問題
po上黎公諸佢惡行等其他人都警惕有咩問題
你唔幫襯ig shop唔代表其他人唔會幫襯架
要屌幫襯ig shop呢個行為ok
但唔覺佢開po講返件事實出嚟有咩好屌

多謝你

睇唔過眼有啲人 仲要喺度扭曲事實 話你係執唔到平貨上嚟發爛喳

佢會覺得你先係扭曲事實 深信我係因為貪不到小便宜開post...

其實你係咪人地點對你都得 話乜就乜果啲人黎
佢有權咁做係咪等於佢啱
你講到咁 姐係有人過左數 佢先話唔想賣比佢都得?
打開門做生意 唔係佢想點就點架喎

你個假設都唔對題
你入左數啦咩?
如果入左數佢又hold比第二個就鐵定係佢有問題
但依家莫講話錢 連要唔要交易都未有共識 佢拒絕同你交易有咩問題

其實你睇清楚未....
問題係佢自己講direct 係唔計
要留言先計
但我留言話要佢又唔計反而hold比direct 佢果個

咁所以我一開始咪話佢唔想做你生意囉

唔想就唔做 咪寸過馬撚囉 冇啦啦做咩要比佢撚呀⋯⋯

咁你明白佢唔想做你生意
你仲要係再扭就你自討苦吃
你咪屌完佢兩句咪unfollow佢不帶走一片雲彩咪算
你係咁chur住佢講已經係冇必要
你爭取「正義」我覺得係冇問題
但人地都已經唔想做依單交易
你仲講咁多大道理做乜 ?咁樣就比人咁覺你係因為買唔到係到怨婆

因為我follow 左佢好耐
見佢成日屌啲客麻煩
以為佢會係揸正尼做既人
事實我係第一個留話要
佢應該係要比我 如果跟佢個規矩
就算唔比 我都想知佢係咪有特別原因/解釋
所以我先冇一尼就屌 亦唔覺一尼就要屌人
但佢咁寸我先覺得要比其他人知!自己唔跟規矩又要block人del留言係做乜
你話佢係老闆想點就點咁冇野好講 奴性咁重
如果你覺得爭取「正義」冇問題 咁又屌我講大道理做乜

個問題就係人地都唔想做你生意
你仲係到同佢up咁多「正義」根本都冇意義
或者我直接啲 我唔覺得你有錯
都唔覺得佢做法好
純粹覺得你同佢講咁多只係晒氣
只係鄧你唔抵 但你就總係鐘意攻擊人地
奴性重乜乜乜 同你都幾難傾落去
你要嬲就嬲飽佢
我都試過俾佢block,嬲到我仆街
完全唔明點解要受佢個仆街氣

講咁耐終於出現了
你係因為咩事
真係好撚on9,
有時覺得港女比人屌柒真係不無道理

多謝你

睇唔過眼有啲人 仲要喺度扭曲事實 話你係執唔到平貨上嚟發爛喳

佢會覺得你先係扭曲事實 深信我係因為貪不到小便宜開post...

大家係覺得你 on9啊
對住 ig呢啲濕鳩小店
竟然期望佢地會跟規矩

你個假設都唔對題
你入左數啦咩?
但依家莫講話錢 連要唔要交易都未有共識 佢拒絕同你交易有咩問題

其實你睇清楚未....
要留言先計

咁你明白佢唔想做你生意
你仲講咁多大道理做乜 ?咁樣就比人咁覺你係因為買唔到係到怨婆

見佢成日屌啲客麻煩
以為佢會係揸正尼做既人
事實我係第一個留話要
但佢咁寸我先覺得要比其他人知!自己唔跟規矩又要block人del留言係做乜

個問題就係人地都唔想做你生意
你仲係到同佢up咁多「正義」根本都冇意義
或者我直接啲 我唔覺得你有錯
都唔覺得佢做法好
純粹覺得你同佢講咁多只係晒氣
只係鄧你唔抵 但你就總係鐘意攻擊人地
奴性重乜乜乜 同你都幾難傾落去
你要嬲就嬲飽佢

同佢講係曬氣所以先放上尼等其他人知佢仆街姐
因為你講到佢唔想就冇問題咁
就算番工都唔係老細話點就點
何況衣家一買一賣 點解佢想點就點冇問題

講咁耐終於出現了
你係因為咩事

之前都幫佢買過幾次,到有一次狗沖hold錯左,同佢講
;sorry我都係唔要呢支,不過其他都照要~
佢: 下
就block左我
我嬲撚到震

多謝你

大家係覺得你 on9啊
對住 ig呢啲濕鳩小店
竟然期望佢地會跟規矩

對人有期望都係我錯

講咁耐終於出現了
你係因為咩事

就block左我
我嬲撚到震

佢真係寸到仆街喎
你仲慘過我
個個係佢眼中都係麻煩友原來

講咁耐終於出現了
你係因為咩事

就block左我
我嬲撚到震

佢真係寸到仆街喎
你仲慘過我
個個係佢眼中都係麻煩友原來

係 好on9 以後唔幫趁
連登仔出名雙重標準加極速轉軚
仲叫人評理
laugh die me
痴線 咩思想嚟
無呃到錢 = 無討論落去嘅價值?
ig濕鳩小店 = 唔需要期望佢跟規矩?
咁呢個世界 仲要法律同道德規範嚟做咩……

多謝你

大家係覺得你 on9啊
對住 ig呢啲濕鳩小店
竟然期望佢地會跟規矩

對人有期望都係我錯

有期望唔係有問題
都要睇對象架
但你柒左都算
仲要放上黎比大家笑柒
幫你唔到
撐樓主
唔覺得幫襯ig shop有咩問題 咁都好屌
好明顯嗰店主仆街啦 前言不對後語 五時花六時變 on撚99 人地direct咗幾次先話唔計 到留咗言又話有人direct咗先 冇撚野啊 咁唔想做樓主生意咪早響囉 奉旨幫襯你咩屌

between 尼你老母
其實我覺得樓主都只想分享下自己比人咁對法 可以等多啲人知間店主幾仆街囉
雖然樓主係傻走去ig買唔去專櫃買 但我又唔係好覺得佢係咁on9囉
不過都係提醒樓主哩啲真係寧願比多小小錢去專櫃買好過ig囉
之前喺專櫃只買支唇膏好好態度之餘仲送啲試用
非打手
唔賣比你都要擺上呢

我重以為收左錢唔比貨

有乜能野咁黑,唔想做你生意吹咩
你知唔知你好小氣?
做人大方D 啦 😌
唔好意思
其實我想問下如果人地真係唔想做你生意
唔賣比你咁係咪唔得?
就等於連鎖集團既實體店咁 佢地既經理都有權講個客離開(只係香港冇人咁做)

所以其實唔係好明樓主做乜
人地係店主唔賣比你唔得架咩?

其實你係咪人地點對你都得 話乜就乜果啲人黎
佢有權咁做係咪等於佢啱
你講到咁 姐係有人過左數 佢先話唔想賣比佢都得?
打開門做生意 唔係佢想點就點架喎

你個假設都唔對題
你入左數啦咩?

其實你睇清楚未....
要留言先計

咁你明白佢唔想做你生意

見佢成日屌啲客麻煩
以為佢會係揸正尼做既人
事實我係第一個留話要

尼你老母臭閪咩 小熊維尼?屌你老味錯一次仲唔夠 真係唔屌唔化
尼你老母臭閪
躝屍趷路啦仆街
當呢度fb定ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞