ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
樓主幾歲,咁小事都要po上黎

做人係咪應該樣樣野都算 吞左佢 忍左佢當冇事
番工係咁 係哩個社會係咁 連買樣野都要係咁
我唔覺比多個人知哩條仆街係仆街有咩問題

咁你而家想點撚樣先?
Post佢上黎又想點撚樣先?
評撚完理佢又會點撚樣先?

Sorry我諗黎諗去都諗唔撚明你除左發洩仲有咩原因而post上黎
唔好話佢係乜鳩ig網店
即使係現實中既鋪頭,我都覺得你呢種行為好撚戇鳩

又一例證,港女個腦真係唔撚知咩構造
買唔到咪第二間囉
講到尾都係自己貪小便宜又搶唔到
仲要擺上黎真係好撚肉酸

事實佢係錯喎 又要當冇事發生呀?點解佢可以咁撚惡?

屌你咁你咪約佢出黎打撚柒佢囉
又要網上兇狠屌,現實又鳩縮
唔好再引我發笑得唔得?
10個讚都無
2000人follower
一睇就知黑店

咁你而家想點撚樣先?

Sorry我諗黎諗去都諗唔撚明你除左發洩仲有咩原因而post上黎
唔好話佢係乜鳩ig網店

post上黎咪唱衰加發泄,有乜問題
連登咁多A0毒撚,識閪咩
放去第度屌大把人撐你

應該post去邊
絲打點解唔post去化妝品post?

咩化妝品post
成班掛住屌樓主幫襯ig shop on9 咁事實係間店串柒柒,講左話要留言,結果留左比direct仲要無黎禮貌。間垃圾ig shop係on9,抵屌。但一件事還一件事,循例都要
尼你老母同下你老母 追擊5p字人人有責

終於有正常人

咁你而家想點撚樣先?

唔好話佢係乜鳩ig網店

咪係....
上得IG買野個腦都唔正常得去邊

你最醒
買唔到咪第二間囉
仲要擺上黎真係好撚肉酸

唔好再引我發笑得唔得?

點約 講野唔好咁on9得唔得

咁你而家想點撚樣先?

唔好話佢係乜鳩ig網店

冇問題,不過你地個爐細左少少囉
挽下手仲細撚過吉野家果個濕鳩爐
買唔到咪第二間囉
仲要擺上黎真係好撚肉酸

唔好再引我發笑得唔得?

服務差就要打鳩人黐孖筋
唔好意思
其實我想問下如果人地真係唔想做你生意
唔賣比你咁係咪唔得?
就等於連鎖集團既實體店咁 佢地既經理都有權講個客離開(只係香港冇人咁做)

所以其實唔係好明樓主做乜
人地係店主唔賣比你唔得架咩?
打5p字仲串柒柒咁
買唔到咪第二間囉
仲要擺上黎真係好撚肉酸

唔好再引我發笑得唔得?

點約 講野唔好咁on9得唔得

On9得過你?
名就叫人評理
d人屌你咁小事都擺上黎講就屌撚返人轉頭
咁即係話你都係想搵人同你同聲同氣屌鳩間濕鳩網店姐
咁就唔好叫人評理啦戇鳩
抵撚死啦 臭閪八婆
買唔到咪第二間囉
仲要擺上黎真係好撚肉酸

唔好再引我發笑得唔得?

服務差就要打鳩人黐孖筋

咁樓主而家唔鋸呀嘛,覺得人地對自己唔好呀嘛
咁好撚簡單姐,約佢出黎打柒佢
下到啖氣喎,岩撚哂樓主啦
唔好意思
唔賣比你咁係咪唔得?
就等於連鎖集團既實體店咁 佢地既經理都有權講個客離開(只係香港冇人咁做)

其實你係咪人地點對你都得 話乜就乜果啲人黎
佢有權咁做係咪等於佢啱
你講到咁 姐係有人過左數 佢先話唔想賣比佢都得?
打開門做生意 唔係佢想點就點架喎
唔好意思
唔賣比你咁係咪唔得?

打開門做生意,又唔撚識你,無端端針對你,你唔嬲?
唔好意思
唔賣比你咁係咪唔得?

佢有權咁做係咪等於佢啱

你個假設都唔對題
你入左數啦咩?
如果入左數佢又hold比第二個就鐵定係佢有問題
但依家莫講話錢 連要唔要交易都未有共識 佢拒絕同你交易有咩問題
買唔到咪第二間囉
仲要擺上黎真係好撚肉酸

唔好再引我發笑得唔得?

服務差就要打鳩人黐孖筋

咁樓主而家唔鋸呀嘛,覺得人地對自己唔好呀嘛
咁好撚簡單姐,約佢出黎打柒佢
下到啖氣喎,岩撚哂樓主啦

真係好on9
打5p字仲串柒柒咁

以前高登年代都冇咁多呢d戇鳩post
連登呢度多撚到呢

其實真係好撚想block撚左樓主呢d咁既無腦港女
但又抵唔住頸想屌撚化佢

好矛盾
唔好意思
唔賣比你咁係咪唔得?

佢有權咁做係咪等於佢啱

你個假設都唔對題
你入左數啦咩?
如果入左數佢又hold比第二個就鐵定係佢有問題
但依家莫講話錢 連要唔要交易都未有共識 佢拒絕同你交易有咩問題

其實你睇清楚未....
問題係佢自己講direct 係唔計
要留言先計
但我留言話要佢又唔計反而hold比direct 佢果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞