ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
淨係覺得你買野好受氣
最多未咪再幫襯佢囉
放上連登做乜 又唔係騙案
呢個post幾好笑,樓主夠on9
不過間店係幾閪,幫襯你仲想點
咁撚多規矩
走啦你個on9臭西 仲嫌唔夠柒咩
係度獻世
女人真係好撚無聊
兩邊都戇鳩

我有乜on9

你話人地黑店
人地呃你錢?
定賣假野?
你話佢態度差
咁你唔即刻屌柒佢?
你無屌柒佢
你淨係不斷講你啲道理
希望佢賣俾你
講真我覺得你好撚肉酸
為咗件化妝品
俾人當狗咁撚
最後買唔到又唔鋸
就放人上嚟

唔係因為買唔到唔鋸
係佢唔應該龍門任擺
我都想屌佢
但佢block左啦已經
比人撚反而係錯 撚人果個就冇錯
走啦你個on9臭西 仲嫌唔夠柒咩
係度獻世

店主?
樓主上面話係執著啱同錯咗
見到呢句真係笑撚咗
你唔係執著啱同錯
唔好講到自己咁公義喇
你只係唔鋸買唔到
條氣唔順
但又無仇報
就想借連登呢個平台幫你報仇
如果最後個店主係話賣俾你而唔係block
睇下樓主仲會唔會咁撚無聊叫人評理
我諗樓主應該即刻多謝店主
上次都有間串過馬撚, 話人冇禮貌唔覆幾錢嘅ig shop, 仲狙擊咗幾個post, 嗰時又唔見有人話冇呃到錢唔算黑店?
樓主上面話係執著啱同錯咗
見到呢句真係笑撚咗
你唔係執著啱同錯
唔好講到自己咁公義喇
你只係唔鋸買唔到
條氣唔順
但又無仇報
就想借連登呢個平台幫你報仇
如果最後個店主係話賣俾你而唔係block
睇下樓主仲會唔會咁撚無聊叫人評理
我諗樓主應該即刻多謝店主

問題係我點解買唔到就係因為佢任搬龍門喎
點解可以一時一樣都冇問題
買唔到唔會咁大反應
上面講左自己識上外國網訂
上次都有間串過馬撚, 話人冇禮貌唔覆幾錢嘅ig shop, 仲狙擊咗幾個post, 嗰時又唔見有人話冇呃到錢唔算黑店?

邊個post?
上網買野
大公司
細公司 不了
咁撚多規矩

邊個post?

好耐之前架啦, 一時三刻搵唔返, 賣鞋嘅, 間shop影咗對鞋開咗個post, 有巴打direct問how much?, 結果間shop覆佢話冇禮貌嘅人唔會覆, 之後仲喺ig story串串貢, 嗰時搞到好大壇

上網買野
大公司
細公司 不了

咁同助長壟斷有咩分別?
咁撚多規矩

你睇下個個都話你on9
檢討下喇
你最on9嘅一樣野就係
人地咁閪你仲要幫襯
見佢打咁多規矩都知佢on9
俾我見撚到咁多規矩即刻唔撚幫襯喇
係你班港女犯賤
係都要衝埋去俾人撚
平係有原因架

佢有幾多生意關呢到巴打嘅態度唔同咩事

咁我係咪幫佢賣左廣告
但連登唔係唔會幫襯ig shop架咩
連登仔真係本末倒置
樓主放上黎等大家評理 全部走去叵返樓主轉頭
唔去鬧間Ig Shop 反而Blame the victim 真係服撚晒你地堆On9仔
連登仔真係本末倒置
樓主放上黎等大家評理 全部走去屌返樓主轉頭
唔去鬧間Ig Shop 反而Blame the victim 真係服撚晒你地堆On9仔

嗰單野真係串馬撚
點同
但樓主呢單就...
其實人地一開始都講埋sorry
係樓主死拗
咁撚多規矩

你睇下個個都話你on9
檢討下喇
你最on9嘅一樣野就係
人地咁閪你仲要幫襯
見佢打咁多規矩都知佢on9
俾我見撚到咁多規矩即刻唔撚幫襯喇
係你班港女犯賤
係都要衝埋去俾人撚

你覺得我on9同佢真係閪係兩回事
明明佢先係仆街果個
連登仔真係本末倒置
樓主放上黎等大家評理 全部走去屌返樓主轉頭

終於有人在
原來唔做你生意就係黑店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞