ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
你知唔知你好小氣?
做人大方D 啦 😌

唔覺自己小氣
有時唔係當冇事發生就叫大方就可以比人恰
開得ig shop個腦都係有啲問題 無邏輯

點解?好多ig shop賺到錢開埋鋪 大把人幫襯
出錢買野都好似要求人賣比你比人當狗咁撚
要買野就好心正正經經去正式購物網到買 淘寶yahoo乜都好,起碼有得追究
真係唔好怪比人屌係ig shop買野 正傻仔
以事論事間野係仆街
但講真化妝品值幾多錢
好心就出去買唔好慳個少少
用係塊面既野始終都係
你地真夠薑

都差成二百蚊
上外國網訂其實都好有保證
selfridges
Cult Beauty
BEAUTY EXPERT
仲有好多好多
識買其實唔洗係專櫃買
店主出左聲明 秒like

唔知佢講乜9
1. 第一次冇嘈,只係「下」左一聲就算,果陣自己唔知佢有「規矩」
2. 第二次咪跟番,點q知佢搬撚哂龍門,仲要講到自己冇錯咁

受乜撚寵苦驚呀痴線,你直接講唔想做我生意都仲威啲
連登仔真係好好笑
屌人小小事都放上黎
實情係連登就係咁用架啦
幾多人係地鐵站偷影人又放上黎呀屌 果d又冇人屌

成日入到啲post都見到「小小事放上黎,當哩到係乜?」
但其實佢地覺得哩到應該點........
講真 我覺得樓主冇錯 連登仔最中意以

偏概全話所有ig shop都係假野 但係冇得否

認有啲鋪係做得幾好 有啲係黑店

今次件事擺明係間鋪頭錯啦 自己講好左計

留言又去幫direct既人hold 態度仲要差

樓主仲要據理力爭俾人block埋 擺上黎一黎

可以提醒人二黎一齊評下理 以前嗰啲團結

冇哂 一齊為嗰公平既事爭取 推上報 反觀個

po 為反而反 仲有人話唔想知

Btw 唔想知就咪撚入嚟啦 屌你老母
龍門任佢擺 慘 幫你唱衰佢

點解唔自己上外國網買?仲平仲方便啦

我貪佢有現貨姐....
Ig黑店
女姑娘

呢單就真係黑店喇,如果係真

20蚊咋姐姐

屌,就算$20係小數目
但佢咁做好冇品好有問題
店問題啦,佢唔認姐

多謝

真係好低質
成班戇鳩是非不分

咁你睇法係點
買唔到咪第二間囉
講到尾都係自己貪小便宜又搶唔到
仲要擺上黎真係好撚肉酸

正解

都話唔係貪小便宜!

20蚊咋姐姐

屌,就算$20係小數目
但佢咁做好冇品好有問題

好撚賤

20蚊咋姐姐

有冇對話

佢叫我扣返係因為個陣我再係佢到買左盒野

Makeupbidding 正仆街
唔係好明啲人屌樓主做乜鳩

個店主係戇鳩喎 一時一樣
有人INBOX左, 咪叫返佢去留言囉 (跟佢之前玩法)

雖然貨係人地, 鐘意點樣都得
係唔賣俾你

我都唔明
究竟依個Forum發生乜撚野事 依啲野都Post上黎
樓主你一係報警 一係返去對住你阿媽喊啦 擺上黎做乜撚野呀屌
仲低9能過5p啲Post
兩個on9係度嘈關我撚事咩

Agger

咁都要同你評下理
幫你評理又點撚樣
你而家又唔係唔見錢 又話人地黑店乜乜柒柒
買唔到咪第間
Post上黎比10000個正評你有無用?
間ig shop都唔會執笠架啦 你都on撚7 99

你覺得連登個個post都好有意義都做到效果?
就算追擊左幾個post間店都未必執啦
你定義要點樣先可以開post?
比多一個人知佢係仆街已經夠
唔啱睇你可以上一頁
出錢買野都好似要求人賣比你比人當狗咁撚
要買野就好心正正經經去正式購物網到買 淘寶yahoo乜都好,起碼有得追究
真係唔好怪比人屌係ig shop買野 正傻仔

貪佢有現貨方便姐
明明佢先係仆街果個!

多謝你絲打
ig買野=on9
定律黎架
呢間野 我之前都買過
串撚到仆街 屌佢老母

我個陣買左枝唇膏 個陣諗住係街入錢比佢 但我又爆左上網 我隱約記得枝唇膏好似係$168 左右

入完數 返屋企睇返個direct message 原來枝唇膏係$14x
咁我緊係同佢講返啦 差唔多成$20 冇理由比佢架喎

跟住我同佢講入多左錢 佢問我入多左幾多
我心諗 個價你set 你唔係應該清楚過我咩
個陣佢個post 已經del埋
佢就話枝唇膏係$165 都係比貴左$3姐

我呆撚左 $3唔係錢呀
同埋我記得枝唇膏唔係$168呢個價
我就搵返d圖 (我買野個陣好鍾意cap圖做個記錄 )

咁張圖就係打$14x 我比返佢睇
佢話個陣唔小心打錯 佢自己唔會set個價咁低

我屌你老母
以後都唔會再係呢間野到買野

20蚊咋姐姐

屌,就算$20係小數目
但佢咁做好冇品好有問題

多謝你絲打

一直都睇唔過眼 見人ig shop就咩都唔理話左開po 嗰個on9 先 我撐你呀絲打
明知係屎你都走去食怪得邊個

多謝你絲打

一直都睇唔過眼 見人ig shop就咩都唔理話左開po 嗰個on9 先 我撐你呀絲打

攬攬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞