ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
明知係屎你都走去食怪得邊個

Ig 買野點解一定係食屎....
買左咁多年好多都好好
亦有高質既ig店主
如 k12.1
唔認同ig shop = shit
成班小朋友話人ig 買野
貪平,小事一單之類笑樓主

根本就去忽視店主一開始既規則問題
我之前有係第二間到買野
Hold左件貨成兩個星期 佢都冇block +black list 我

唔似得呢間 比錢佢賺仲要咁撚惡
雖然客就唔係話大撚哂 但你洗唔洗咁既態度先
欠左你呀
好心用喺自己身體上嘅野就去官網買/鋪頭買
喺ig店買一陣出事上嚟都唔知可以追究邊個
成班小朋友話人ig 買野
貪平,小事一單之類笑樓主

根本就去忽視店主一開始既規則問題

我之前有係第二間到買野
Hold左件貨成兩個星期 佢都冇block +black list 我

唔似得呢間 比錢佢賺仲要咁撚惡
雖然客就唔係話大撚哂 但你洗唔洗咁既態度先
欠左你呀

有態度既店主冇問題,但自己錯仲要惡過人真係唔要得
得啦得啦 咁繼續幫襯啲良心ig shop啦 跟手翻5p尼尼尼啦
好心用喺自己身體上嘅野就去官網買/鋪頭買
喺ig店買一陣出事上嚟都唔知可以追究邊個

唔係講緊哩樣野...
你覺得佢假,但又冇證據,冇得講
我選擇相信佢件貨係真,亦都冇辦法證明比你睇
衣家唔係呦緊佢真定假..講緊佢條仆街搬龍門自己想點就點
出post「澄清」又唔見佢講之前明明叫人唔好inbox
得啦得啦 咁繼續幫襯啲良心ig shop啦 跟手翻5p尼尼尼啦

咪改番黎囉 打錯左姐,都say左幾次sorry 啦
又唔當面屌鳩佢
負評
因為cmhk係狗先會用
又唔當面屌鳩佢

點樣當面屌⋯⋯
人地實鋪貴D就係有服務

你要IG買就預左咁嫁啦

再寸D收左你錢唔比貨都得啦

你都幾誇張
收左錢唔比貨都得
負評
因為cmhk係狗先會用

以事論事間野係仆街
但講真化妝品值幾多錢
好心就出去買唔好慳個少少
用係塊面既野始終都係
你地真夠薑

都差成二百蚊
上外國網訂其實都好有保證
selfridges
Cult Beauty
BEAUTY EXPERT
仲有好多好多
識買其實唔洗係專櫃買

Selfridges 正呀,上次幫阿媽、朋友買啲化妝品護膚品,係香港正價嘅4,5折
以事論事間野係仆街
但講真化妝品值幾多錢
好心就出去買唔好慳個少少
用係塊面既野始終都係
你地真夠薑

都差成二百蚊
上外國網訂其實都好有保證
selfridges
Cult Beauty
BEAUTY EXPERT
仲有好多好多
識買其實唔洗係專櫃買

Selfridges 正呀,上次幫阿媽、朋友買啲化妝品護膚品,係香港正價嘅4,5折

正是你個名 哈哈
我覺得個店主態度其實著係唔多好 之前係佢到買左樣嘢諗住面交 但佢每次都係我交更後先出交收時間表 所以撞唔啱 所以咪諗住問下佢知道下星期會幾時交收未 點知佢串到

自問都係問左兩句姐 唔駛咁嘅態度喎
我覺得個店主態度其實著係唔多好 之前係佢到買左樣嘢諗住面交 但佢每次都係我交更後先出交收時間表 所以撞唔啱 所以咪諗住問下佢知道下星期會幾時交收未 點知佢串到

自問都係問左兩句姐 唔駛咁嘅態度喎

因為有人買,佢唔怕得失客
琴日去買電視又係差唔多情况,去到深水埗個店員串過馬撚,問乜都hea覆,好似唔休做咁,係到玩足球game,最後電話上網即訂第二間仲平五十!呢間買唔到咪blacklist去另一間囉,除非佢獨市,唔係佢好快會自己收皮!
琴日去買電視又係差唔多情况,去到深水埗個店員串過馬撚,問乜都hea覆,好似唔休做咁,係到玩足球game,最後電話上網即訂第二間仲平五十!呢間買唔到咪blacklist去另一間囉,除非佢獨市,唔係佢好快會自己收皮!

咁做生意 唔會長做囉 預著串過馬撚既店主 通常比貴dd都唔會幫襯
唔好中樓主計,佢曲線宣傳
買到都係假野,仲爭住要
ching你當呢度咩地方?消委會?
唔好中樓主計,佢曲線宣傳

Are you on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞