ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
上次都有間串過馬撚, 話人冇禮貌唔覆幾錢嘅ig shop, 仲狙擊咗幾個post, 嗰時又唔見有人話冇呃到錢唔算黑店?

嗰單野真係串馬撚
點同
但樓主呢單就...
其實人地一開始都講埋sorry
係樓主死拗

你覺得佢果句 「sorry on hold」係真係講緊sorry?
原來唔做你生意就係黑店

係佢一時一樣 龍門任佢擺
咪撚幫襯佢 完 有咩好駁
咪撚幫襯佢 完 有咩好駁

不會了
原來唔做你生意就係黑店

知唔知黑店點解?
佢屌你老母都唔可以話係黑店啦,何況剩係唔做你生意
究竟有幾ON9先會去IG買野

我係ig買左起碼四年 其實好正常.....
都好少有問題
係間唔中有哩啲寸過馬撚既店主姐
實體店都會中伏啦
Online shopping 有咩問題..
唔係間間ig 店都係仆街 ,有好有唔好姐!

既然你都有哂經驗,仲post上黎做乜?

Post上尼屌個店主咁寸囉⋯⋯

尼你老母咩 抵你死
咪貪平用爛面
如果你真係有心買 專櫃啲ba既態度差極都有限
網購邊個唔識 得ig先係網購咩大鄉里
連登仔真係本末倒置
樓主放上黎等大家評理 全部走去屌返樓主轉頭
唔去鬧間Ig Shop 反而Blame the victim 真係服撚晒你地堆On9仔

見係絲就屌左先
原來唔做你生意就係黑店

知唔知黑店點解?
佢屌你老母都唔可以話係黑店啦,何況剩係唔做你生意

之前先試過有單因爲個店主寸比連登追擊係黑店
你頂多可以話你覺得哩個店主未夠寸
網上買野點on9?網上買野本身就係方便,尤其係ig,咁多香港賣家,有時明知淘寶平一截,但佢有現貨,即落單即有,同埋依家淘寶咁多功能,怕買到淘寶扮handmade,其實用相掃一掃描都知 唔識網購仲要話人個啲先係on9

如果你真係有心買 專櫃啲ba既態度差極都有限

一時時
Show Blocked User - Fuckit

尼你老母呀

都好少有問題
實體店都會中伏啦

其實老老實實,你想呢個貼有效果:

1.自貼左再加IG cap圖
2.俾人呃左十萬九千七

因為執唔到平野,就放上黎binc,一定無人睬你

唔係因為執唔到平野呀
係唔鋸點解明明佢錯都可以惡番我轉頭
執唔到平野幾咁閒
我自己都識外國網訂哩啲化妝品番尼
只係佢有現貨方便姐

唔好以為掛住講ig shop就無人尼你老母
網上買野點on9?網上買野本身就係方便,尤其係ig,咁多香港賣家,有時明知淘寶平一截,但佢有現貨,即落單即有,同埋依家淘寶咁多功能,怕買到淘寶扮handmade,其實用相掃一掃描都知 唔識網購仲要話人個啲先係on9

淘寶掃描相真係好方便

都好少有問題
實體店都會中伏啦

其實老老實實,你想呢個貼有效果:

1.自貼左再加IG cap圖
2.俾人呃左十萬九千七

因為執唔到平野,就放上黎binc,一定無人睬你

唔係因為執唔到平野呀
係唔鋸點解明明佢錯都可以惡番我轉頭
執唔到平野幾咁閒
我自己都識外國網訂哩啲化妝品番尼
只係佢有現貨方便姐

唔好以為掛住講ig shop就無人尼你老母

打慣左

黎呀大佬
成班垃圾5p入侵 但係屌5p字既越嚟越少 死翻5p啦你班垃圾
你老母 縮番入去啦
連登咁多A0毒撚,識閪咩
放去第度屌大把人撐你
上次都有間串過馬撚, 話人冇禮貌唔覆幾錢嘅ig shop, 仲狙擊咗幾個post, 嗰時又唔見有人話冇呃到錢唔算黑店?

邊個post?

呢個
https://lihkg.com/thread/208582/page/1?ref=android
俾人當狗咁撚
笑死我 完美撚狗
絲打點解唔post去化妝品post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞