ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
590半價賣你都唔驚係假
覺得店主仆街,但你買唔到可能係好事

其實外國網訂番尼真係可以咁上下價
加上好多員工都可以拎貨出黎買
同埋買左咁多年大概知邊啲真邊啲假
究竟有幾ON9先會去IG買野

我係ig買左起碼四年 其實好正常.....
都好少有問題
係間唔中有哩啲寸過馬撚既店主姐
實體店都會中伏啦
Online shopping 有咩問題..
唔係間間ig 店都係仆街 ,有好有唔好姐!

既然你都有哂經驗,仲post上黎做乜?

Post上尼屌個店主咁寸囉⋯⋯

其實老老實實,你想呢個貼有效果:

1.自貼左再加IG cap圖
2.俾人呃左十萬九千七

因為執唔到平野,就放上黎binc,一定無人睬你

唔係因為執唔到平野呀
係唔鋸點解明明佢錯都可以惡番我轉頭
執唔到平野幾咁閒
我自己都識外國網訂哩啲化妝品番尼
只係佢有現貨方便姐
女人真係好撚無聊
兩邊都戇鳩

我有乜on9
上面啲巴打
Ig shop有好有壞既
無啦啦一碌野打落人條船到

都好少有問題
實體店都會中伏啦

2.俾人呃左十萬九千七

唔係因為執唔到平野呀
執唔到平野幾咁閒
我自己都識外國網訂哩啲化妝品番
只係佢有現貨方便姐

自膠
雞毛蒜皮既事放上黎想有咩好討論
另外成班毒撚撚識化妝嘢咩屌你 諗下都知道放上黎係無撚用啦

都好少有問題
實體店都會中伏啦

2.俾人呃左十萬九千七

唔係因為執唔到平野呀
執唔到平野幾咁閒
只係佢有現貨方便姐

見你係絲打
人地擺明就係做下價,等人覺得有平野

你就認真左

想賣既話,最少都有幾支貨啦
上面啲巴打

想問下 男人老狗買粉底做咩

藍絲

絲你老母咩
貪埋啲小便宜

咁都係自己訂啦 又唔使受氣
一句講晒
樓主比人呃咗幾多錢
有呃嘅就係黑店
無呃你錢嘅同你講無貨有乜問題
唔知你諗乜

利申從來唔會ig shop
垃圾港女,呢d野都擺上黎講
真同假你都唔撚知啦
上面啲巴打

真係唔明......
有時過份自信相信自己果套係啱其他人係錯其實只會顯得自己無知..
Ig shop當中有黑店緊係係人都知
街鋪都大把假貨啦
但ig shop真係好方便 而且多個渠道買野
只要識分真假 又以一個平啲既價錢買到 其實係冇損失架喎
唔計遇到哩條仆街店主
雞毛蒜皮既事放上黎想有咩好討論
另外成班毒撚撚識化妝嘢咩屌你 諗下都知道放上黎係無撚用啦

唔洗識化妝野
又唔係研究

都好少有問題
實體店都會中伏啦

2.俾人呃左十萬九千七

唔係因為執唔到平野呀
執唔到平野幾咁閒
只係佢有現貨方便姐

見你係絲打
人地擺明就係做下價,等人覺得有平野

你就認真左

想賣既話,最少都有幾支貨啦

未必 識人做專櫃 唔係下下都拎到幾枝貨 有quota
其實你又無損失 洗咩咁勞氣 屌佢兩句咪算lo
ig shop多on9又唔係第一日既事
想問下 男人老狗買粉底做咩

藍絲

絲你老母咩
貪埋啲小便宜

你鍾意點諗就點諗
我都有follow過呢間野,但無幫襯過
佢唔係黑店不過好撚串,睇佢平時屌客post都知

咁都係自己訂啦 又唔使受氣

純粹覺得有現貨方便姐
真同假你都唔撚知啦

啱,你都唔知
其實你又無損失 洗咩咁勞氣 屌佢兩句咪算lo
ig shop多on9又唔係第一日既事

問題係佢好快block左我想屌都冇
要搶咁on9
我都有follow過呢間野,但無幫襯過
佢唔係黑店不過好撚串,睇佢平時屌客post都知

真係好寸
不過樓上一堆人覺得佢係假/幫襯都on9
樓主幾歲,咁小事都要po上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞