ig黑店,請大家評下理....

309 回覆
96 Like 333 Dislike
事源係哩間店想買粉底

咁因爲之前我試過想買野,inbox佢,佢話唔接受inbox,要留言既,果陣我唔知仲9秒9inbox
咁佢話要留言,咪唯有下次乖乖聽話

頭先我見到枝粉底想買,咁醒起佢話唔可以inbox ,咁咪9秒9 係留言打左want先!(冇圖,因為佢del左!我cap唔切)

點知佢話有人快過我inbox佢..但之前明明係話唔計inbox....

最後佢冇應機就block左我了,仲要刪埋我話want果個留言......

冇左我留果個want

之後好無奈係到諗係咪佢轉左規矩呢?追到底發現冇出post話「inbox / 留言都得」

但有哩張

我follow 左佢好耐,佢成日出post話啲客麻煩
我以為佢係好均真會揸正黎果啲人
點知

唉......
其實買唔到野本身真係冇咩大不了!
如果要鬥快,我慢過人,咁冇問題,冇所謂
但龍門任你擺
態度又差
仲問番我轉頭「唔通reject 人?」
但你之前都係咁reject 我架喎
你講句:頭先唔小心hold左比第二個人
我都唔會追究或者咩
但你又寸又block 我又del留言係想點.....
有生意既人真係唔怕得罪客
少我一個真係wfc ........

本身諗住算,但明明我冇錯,點解要怕講出黎!
我諗佢年中都block唔少人,有冇苦主都係到
想問下 男人老狗買粉底做咩
想問下 男人老狗買粉底做咩

藍絲
豬兜先係ig shop買野 又要受氣重要驚假
究竟有幾ON9先會去IG買野
係連登講ig店
好弱既氣
Ig shop仲黑乜春店,全部都呃呃騙騙,無謂特登去分辨

我都知實有人屌番我轉頭架啦⋯⋯
但事實上ig買野有佢好處

你講受氣..
係實體店受氣仲勁啦
試下走去專門店拎起啲化妝品 ba已經望實你
好多時見你好似得個睇字就比面色你好似你買唔起咁
明明我真係想買
買啲咁野都要貪小便宜,麻撚煩上乜鳩ig shop買,都唔知枝野真定假……

一句到尾

抵撚死

我係ig買左起碼四年 其實好正常.....
都好少有問題
係間唔中有哩啲寸過馬撚既店主姐
實體店都會中伏啦
Online shopping 有咩問題..
唔係間間ig 店都係仆街 ,有好有唔好姐!
買啲咁野都要貪小便宜,麻撚煩上乜鳩ig shop買,都唔知枝野真定假……

一句到尾

抵撚死

唔覺係貪小便宜
買野方便 平時番工冇時間去行街姐
喺ig shop買野真係好on9 點解仲會有人狗衝

都好少有問題
實體店都會中伏啦

既然你都有哂經驗,仲post上黎做乜?
Ig shop仲黑乜春店,全部都呃呃騙騙,無謂特登去分辨

其實點解要咁諗?係香港想開實體店係幾咁難租金幾撚貴?有個平台買賣有咩唔好?點解所有ig shop都係仆街 幫襯既人就係on9?姐係平時又屌地產霸權,衣家想網上創業又唔支持?你地搬龍門仲勁過個店主

都好少有問題
實體店都會中伏啦

我有愉快既經驗多
仆街唔係成日遇到
喺ig shop買野真係好on9 點解仲會有人狗衝

點解on9?

都好少有問題
實體店都會中伏啦

Post上尼屌個店主咁寸囉⋯⋯
究竟依個Forum發生乜撚野事 依啲野都Post上黎
樓主你一係報警 一係返去對住你阿媽喊啦 擺上黎做乜撚野呀屌
仲低9能過5p啲Post
兩個on9係度嘈關我撚事咩
究竟依個Forum發生乜撚野事 依啲野都Post上黎
樓主你一係報警 一係返去對住你阿媽喊啦 擺上黎做乜撚野呀屌
仲低9能過5p啲Post
兩個on9係度嘈關我撚事咩

咁你番高登
真心膠
590半價賣你都唔驚係假
覺得店主仆街,但你買唔到可能係好事

都好少有問題
實體店都會中伏啦

Post上尼屌個店主咁寸囉⋯⋯

其實老老實實,你想呢個貼有效果:

1.自貼左再加IG cap圖
2.俾人呃左十萬九千七

因為執唔到平野,就放上黎binc,一定無人睬你
女人真係好撚無聊
兩邊都戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞