[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (48)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
細水長流
群雄割據好睇過楚漢相爭
改完唔記得了
一日前嘅嘢都唔記得
唔怪得不時有bug
無真係寫/唔係自己諗既野 好多都成日會唔記得
即係最近係絲打諗同寫?
即係有時大家既自訂選項 隔左一段日子我未必會記得有件咁既事

好似篤鳩楊晨細路咁 你唔post出黎我都唔記得當時作過呢一段仔選項
由其係自訂選項好多時都係D無關痛癢既「搞鳩書中人物」既玩意
唔係D咩大事
樓豬諗完辦法 落筆兜完 隔一排我就唔記得發生過了
做仆街仔咁開心都唔記得
你都成日吾記得要更新啦。
話說
咁樓豬有冇記得路叔派咗帽比基佬霍
呃妹仔佢老母老豆係雞同恩客
係全真教用覃仔同雲妹個名周圍開空頭支票
頭兩樣記得 三係咩黎?

BTW 基佬霍點解叫基佬霍我都唔記得左
[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (11)
https://lih.kg/igyHAOX
#415 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
路叔咪同人妻一齊去全真教搵左右互搏嘅
入去拜訪果陣全程用假名
同埋代朱廢老亂應承比一堆好處全真教嚟換睇佢地圖書館

叫基佬霍係因為第一次見面果陣佢見路叔同人妻好親密就好撚搶口
跟住比路叔爆菊報復
紅假補更?
樓豬已休息
下回待續
話說絲打點解揀隱暪咕咕身份
花生友選擇
成日有個錯覺絲打會錫住路叔
— B —

「暫且不用了,我有客棧租了個房間,我就先在客棧就好了。」我答道。
世叔皺了皺眉,片刻後,他又鬆開了眉頭說道「沒緊要,那待你想回來住的話就再跟我們交代一聲吧。」
「好,當然。」我笑了笑點頭答道。

我說完以後,世叔又再說道「仁甲,說起來我也不礙著你了,你就先跟你的知己們好好聚舊吧。」
「對,我也有事要辦,我也先走了。」鐵手說罷,便直接急步離開神侯府了,而世叔他亦回到大殿之內,只剩下南宮前輩與霜兒在此了。

「南宮前輩,霜兒,我們找個地方聊聊吧?」我說道。
「好。」說罷,南宮前輩讓霜兒推著他走,帶著我和晨兒惜兒一起去神侯府的後院了。

去到後院以後…

A1. 請其他人迴避 直接求教剩下的獨孤九劍
A2. 不用其他人走開 直接問
B. 閒聊後 去搵其他女
---
聽日繼續
樓豬星期日要陪兩老外出 休更一天
A1
幾時補更
有拖無欠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞