[gay]召喚導遊的心事分享區(171)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

有我地係到 唔開心上黎講啦 但係我都係覺得你唔會咁灰住先 開心番先啦 真係仲有機

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

姐係我唔會放過份大嘅期望,因為其實佢都有好多野控制唔到,有咩事要準備埋最差嘅情況,我先唔會一下子打落谷底崩潰,大起大落好易會有情緒病。。。

咁又係 希望事事順境啦

但都唔好稔得太depress 咁都會有事

知道架啦 有咩我會係度講,講出黎會舒服啲

咁就好

姐係我唔會放過份大嘅期望,因為其實佢都有好多野控制唔到,有咩事要準備埋最差嘅情況,我先唔會一下子打落谷底崩潰,大起大落好易會有情緒病。。。

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

應該佢屋企人想移民 之後利用佢
但你仔仔本身想唔想

見招拆招吧 希望你地一齊去到澳洲
遞左信 好激動

自由身

仲有大假 好撚高興 今日要開心慶祝下

遞左信d廢老就會係咁隊野比你做
利申 受害者

下 佢唔怕你就走hea 做嫁喎

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既

人不為己 天誅地滅
隻狗係咁訓係我隻腳到好煩

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

應該佢屋企人想移民 之後利用佢
但你仔仔本身想唔想

見招拆招吧 希望你地一齊去到澳洲

要建立信心 唔可以用錢黎維繫感情

感情成日踩屎 踩到開始覺得係咪自己性格有問題

我覺得真係愛對方果陣就算點嘈交 都會好返
even 連啲 forbidden words 講左出黎

咁又好難講 感情都會磨蹭

會呀 近呢個月同親 _ _出街都係被發脾氣 每一次出去都係西口西面到完場 最後都係我嘅錯唔氹佢

咁貝貝都好男友

原來貝爺同我一模一樣

Er.........
隻狗係咁訓係我隻腳到好煩

sorry
遞左信 好激動

自由身

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既

咁都有既比我直頭亂做

自由身

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既

咁都有既比我直頭亂做

自由身

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既

咁都有既比我直頭亂做

要reference letter 就唯有咁

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既

咁都有既比我直頭亂做

下 你有冇借俾佢

即日過數

唉.. 有太多frd 被人呃錢 我都唔太想借錢被人

佢一定會還既 我係覺得用少少閒錢救到段感情咁點解唔做 但係算啦 唔阻佢

用錢先救到既感情 救到幾次

對自己無自信係咁

會呀 近呢個月同親 _ _出街都係被發脾氣 每一次出去都係西口西面到完場 最後都係我嘅錯唔氹佢

咁貝貝都好男友

我都好攰 不過內心真係好愛佢

唔經唔覺識左兩年 拍左年半

但佢做乜次次都西面

鼻敏感 食左藥 但係(突登)無瞓過覺 or 瞓左十五分鐘當瞓左 出到黎就眼瞓繼而西面

之後我又開始炆 大家鬥炆

又或者我講左啲野 佢覺得我攻擊佢 但係我根本無呢個意思 大家鬥企硬
有啲人啲自拍真係好睇過g片好多
裡面啲對話

我不能忘記你

「很爽..」「很爽啊 那繼續啊」
跟住即刻狂屌

屌死我呀
Btw鐘意搵講廣東話果d

就咁睇住啲字 都係以普通話回響 書面語

有啲人啲自拍真係好睇過g片好多
裡面啲對話

我不能忘記你

「很爽..」「很爽啊 那繼續啊」
跟住即刻狂屌

屌死我呀
Btw鐘意搵講廣東話果d

就咁睇住啲字 都係以普通話回響 書面語

豆巴

咁貝貝都好男友

原來貝爺同我一模一樣

Er.........

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既

咁都有既比我直頭亂做

肥叔叔

肥叔叔

咁貝貝都好男友

原來貝爺同我一模一樣

Er.........

仲話唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞