[gay]召喚導遊的心事分享區(171)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

B
咁夜都唔訓既

晨早一q 左 內疚中
@貝貝

“我貌似终于理清楚了!天府泰剧原本是一个非营利性的字幕组,是天府君和其他几个小伙伴共同成立的!但是天府君瞒着其他几个小伙伴做了泛泰文化的股东,用天府泰剧字幕组的成果在泛泰做商业盈利!然后天府字幕组其他小伙伴发现后另起炉灶,改名字为喜翻译!而现在的天府泰剧只是天府君的个人账号!!!我好懵……”

這是別人的總結,大概是這樣

唔知係未真呢

下我前日未係咁CAP 天府君自己都打左個原本故事

希望其他字幕組都會幫手 好似mtr2咁

早晨
晨早一q 左 內疚中

好好精力
個個都拍拖 唔通個個都拍拖咩
屌巴士笑撚到我
個個都拍拖 唔通個個都拍拖咩
屌巴士笑撚到我

哈哈

晨早一q 左 內疚中

一q加一
爽到

請差遣我吧

下 你有冇借俾佢

即日過數

唉.. 有太多frd 被人呃錢 我都唔太想借錢被人

佢一定會還既 我係覺得用少少閒錢救到段感情咁點解唔做 但係算啦 唔阻佢

用錢先救到既感情 救到幾次

對自己無自信係咁

要建立信心 唔可以用錢黎維繫感情

感情成日踩屎 踩到開始覺得係咪自己性格有問題

我覺得真係愛對方果陣就算點嘈交 都會好返
even 連啲 forbidden words 講左出黎
晨早一q 左 內疚中

一q加一
爽到

好想做廢青
晨早一q 左 內疚中

一q加一
爽到

好想做廢青

晨早一q 左 內疚中

唔好j godd la
@貝貝

“我貌似终于理清楚了!天府泰剧原本是一个非营利性的字幕组,是天府君和其他几个小伙伴共同成立的!但是天府君瞒着其他几个小伙伴做了泛泰文化的股东,用天府泰剧字幕组的成果在泛泰做商业盈利!然后天府字幕组其他小伙伴发现后另起炉灶,改名字为喜翻译!而现在的天府泰剧只是天府君的个人账号!!!我好懵……”

這是別人的總結,大概是這樣

唔知係未真呢

下我前日未係咁CAP 天府君自己都打左個原本故事

希望其他字幕組都會幫手 好似mtr2咁

不過天府君而家又懶係野話懷念以前

鑑於琴日睇一地兩檢直播果陣已經炆炆地

我真心覺得中國內地嘅蝗嘅劣根性係最嚴重
講信用真係食得屎
晨早一q 左 內疚中

一q加一
爽到

打J 係人生一大樂事

下 你有冇借俾佢

即日過數

唉.. 有太多frd 被人呃錢 我都唔太想借錢被人

佢一定會還既 我係覺得用少少閒錢救到段感情咁點解唔做 但係算啦 唔阻佢

用錢先救到既感情 救到幾次

對自己無自信係咁

要建立信心 唔可以用錢黎維繫感情

感情成日踩屎 踩到開始覺得係咪自己性格有問題

我覺得真係愛對方果陣就算點嘈交 都會好返
even 連啲 forbidden words 講左出黎

咁又好難講 感情都會磨蹭
晨早一q 左 內疚中

一q加一
爽到

打J 係人生一大樂事

好可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞