[gay]召喚導遊的心事分享區(171)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
新人留名

下 你有冇借俾佢

即日過數

唉.. 有太多frd 被人呃錢 我都唔太想借錢被人

佢一定會還既 我係覺得用少少閒錢救到段感情咁點解唔做 但係算啦 唔阻佢

用錢先救到既感情 救到幾次

對自己無自信係咁

要建立信心 唔可以用錢黎維繫感情

感情成日踩屎 踩到開始覺得係咪自己性格有問題

我覺得真係愛對方果陣就算點嘈交 都會好返
even 連啲 forbidden words 講左出黎

咁又好難講 感情都會磨蹭

會呀 近呢個月同親 _ _出街都係被發脾氣 每一次出去都係西口西面到完場 最後都係我嘅錯唔氹佢

咁貝貝都好男友

我都好攰 不過內心真係好愛佢

唔經唔覺識左兩年 拍左年半

但佢做乜次次都西面
比人叫左出灣仔 好撚熱呀

去書展?

應該收左 會展一個人都冇

係呀 琴晚last day

搞到返工放工勁逼
返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

唔好喊啦 無事既無事既
每段感情實有啲難關要捱過 會無事的 信叔叔

有我地係到 唔開心上黎講啦 但係我都係覺得你唔會咁灰住先 開心番先啦 真係仲有機

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

姐係我唔會放過份大嘅期望,因為其實佢都有好多野控制唔到,有咩事要準備埋最差嘅情況,我先唔會一下子打落谷底崩潰,大起大落好易會有情緒病。。。
新人留名

stat?
返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

正 巴打返韓國?

唔好喊啦 無事既無事既
每段感情實有啲難關要捱過 會無事的 信叔叔

有我地係到 唔開心上黎講啦 但係我都係覺得你唔會咁灰住先 開心番先啦 真係仲有機

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

姐係我唔會放過份大嘅期望,因為其實佢都有好多野控制唔到,有咩事要準備埋最差嘅情況,我先唔會一下子打落谷底崩潰,大起大落好易會有情緒病。。。

咁又係 希望事事順境啦

但都唔好稔得太depress 咁都會有事
新人留名

stat?

返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

正 巴打返韓國?

返東京 我鄉下係東京

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

咪巴幾時俾我返你份工
返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

正 巴打返韓國?

返東京 我鄉下係東京

係炸雞呀
返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

正 巴打返韓國?

返東京 我鄉下係東京

玩得開心啲
新人留名

stat?

咪巴幾時俾我返你份工

就依家啦
返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

正 巴打返韓國?

返東京 我鄉下係東京

係炸雞呀

莊莊豬
返緊工既朋友們你地好呀
我去緊機場啦

正 巴打返韓國?

返東京 我鄉下係東京

玩得開心啲

係既gp巴
新人留名

stat?

乖乖
一起這種藝術 
若果只是漫長忍讓 
應感激忠心的伴侶

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

咁又係 希望事事順境啦

知道架啦 有咩我會係度講,講出黎會舒服啲

竟然相信佢就唔好稔咁多

唔明

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞