[gay]召喚導遊的心事分享區(171)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
遞左信 好激動

唔明

姐係我唔會放過份大嘅期望,因為其實佢都有好多野控制唔到,有咩事要準備埋最差嘅情況,我先唔會一下子打落谷底崩潰,大起大落好易會有情緒病。。。

咁又係 希望事事順境啦

但都唔好稔得太depress 咁都會有事

己己發生咩事

遞左信 好激動

自由身
有啲人啲自拍真係好睇過g片好多
裡面啲對話

下 你有冇借俾佢

即日過數

唉.. 有太多frd 被人呃錢 我都唔太想借錢被人

佢一定會還既 我係覺得用少少閒錢救到段感情咁點解唔做 但係算啦 唔阻佢

用錢先救到既感情 救到幾次

對自己無自信係咁

要建立信心 唔可以用錢黎維繫感情

感情成日踩屎 踩到開始覺得係咪自己性格有問題

我覺得真係愛對方果陣就算點嘈交 都會好返
even 連啲 forbidden words 講左出黎

咁又好難講 感情都會磨蹭

會呀 近呢個月同親 _ _出街都係被發脾氣 每一次出去都係西口西面到完場 最後都係我嘅錯唔氹佢

咁貝貝都好男友

原來貝爺同我一模一樣
裡面啲對話

我不能忘記你
裡面啲對話

我不能忘記你

「很爽..」「很爽啊 那繼續啊」
跟住即刻狂屌

唔明

姐係我唔會放過份大嘅期望,因為其實佢都有好多野控制唔到,有咩事要準備埋最差嘅情況,我先唔會一下子打落谷底崩潰,大起大落好易會有情緒病。。。

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

遞左信 好激動

自由身

仲有大假 好撚高興 今日要開心慶祝下
遞左信 好激動

自由身

遞左信d廢老就會係咁隊野比你做
利申 受害者
裡面啲對話

我不能忘記你

跟住即刻狂屌

屌死我呀
Btw鐘意搵講廣東話果d
遞左信 好激動

自由身

利申 受害者

我走唔走 佢地都隊撚曬啲濕尻野我 我仲祝福佢地能夠搵到一個更捱得既人
抬頭望鏡亦算 不失不過
到底我甚麼出錯
夜夜獨自一個 回來和牆壁唱著愛歌
唱到自信恐怕亦無多
裡面啲對話

我不能忘記你

跟住即刻狂屌

屌死我呀

就咁睇住啲字 都係以普通話回響 書面語
裡面啲對話

我不能忘記你

跟住即刻狂屌

屌死我呀

豆巴
遞左信 好激動

自由身

利申 受害者

下 佢唔怕你就走hea 做嫁喎
裡面啲對話

我不能忘記你

跟住即刻狂屌

屌死我呀

豆巴

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

由此可見cc過左會用facebook既年紀

頂你 我無用開fb係真

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

應該佢屋企人想移民 之後利用佢
但你仔仔本身想唔想
裡面啲對話

我不能忘記你

跟住即刻狂屌

屌死我呀

豆巴

個段片 找個好少少1仔 太噁心

下 你有冇借俾佢

即日過數

唉.. 有太多frd 被人呃錢 我都唔太想借錢被人

佢一定會還既 我係覺得用少少閒錢救到段感情咁點解唔做 但係算啦 唔阻佢

用錢先救到既感情 救到幾次

對自己無自信係咁

要建立信心 唔可以用錢黎維繫感情

感情成日踩屎 踩到開始覺得係咪自己性格有問題

我覺得真係愛對方果陣就算點嘈交 都會好返
even 連啲 forbidden words 講左出黎

咁又好難講 感情都會磨蹭

會呀 近呢個月同親 _ _出街都係被發脾氣 每一次出去都係西口西面到完場 最後都係我嘅錯唔氹佢

咁貝貝都好男友

原來貝爺同我一模一樣

閃閃 你個邊點

咁又係 希望事事順境啦

己己發生咩事

應該佢屋企人想移民 之後利用佢
但你仔仔本身想唔想

遞左信 好激動

自由身

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢
遞左信 好激動

自由身

利申 受害者

佢地知我做唔出
好蠢

傻豬黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞