[gay]召喚導遊的心事分享區(171)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

who hv yau bin ig
早晨咁多位

gp

今日又要見到senior

租屋個邊點

咪巴小心啲agent 有啲好垃圾 好似我公司個個 樣樣都要跟到實

揾到頭痛,就嚟要訓街

我都要向佢地學習 係香港 個個都想找人著數

其實我都係想R佢地著數做到最後一分

你近得老闆太多啦

近多d好
R下佢睇下有無老闆介紹轉我去做pa
btw 下年報hku space pt degree
知唔知有無得好似full time咁loan政府

有 我果陣ou 都有拎過一皮
不過最好唔好啦 會搞到好似我而家咁 三十歲人都無錢 我而家讀果個 唯一唔抵嘅地方係 QA 認做 學士課程嘅資歷 但係title 比唔到我 要有tittle 就要去讀 薄大自己名嘅course 極戇鳩 講緊exemption subject 之後都要 100k

唔loan好難草到...
依家試下每個月草半個月人工先

每年三萬

我睇個個讀18個月
每科12k

早晨咁多位

gp

租屋個邊點

咪巴小心啲agent 有啲好垃圾 好似我公司個個 樣樣都要跟到實

揾到頭痛,就嚟要訓街

早晨咁多位

gp

租屋個邊點

揾到頭痛,就嚟要訓街

早晨咁多位

gp

租屋個邊點

揾到頭痛,就嚟要訓街

今晚終於可以打邊爐
早晨咁多位

gp

租屋個邊點

揾到頭痛,就嚟要訓街

今晚終於可以打邊爐

打邊鑪
今日死都準時走
早晨咁多位

gp

租屋個邊點

揾到頭痛,就嚟要訓街

咁我依家嘅收入同又真係做到呢兩樣嘢wor
早晨咁多位

gp

租屋個邊點

揾到頭痛,就嚟要訓街

咁我依家嘅收入同又真係做到呢兩樣嘢wor

今晚終於可以打邊爐

打邊鑪
今日死都準時走

成個月無打勁辛苦
今晚終於可以打邊爐

打邊鑪
今日死都準時走

成個月無打勁辛苦

你係打邊鑪定打飛機
giapn 呢

岩岩出左外勤

一年生都有係b站出現返

有人分析話 台灣翻譯機會唔大 因為台灣被中國更重視版權 但如果買版權 台灣又唔夠觀眾

港譯啦

啊萊哇 soso納 我識得呢啲
今晚終於可以打邊爐

打邊鑪
今日死都準時走

成個月無打勁辛苦

你係打邊鑪定打飛機

前者
呢排推po慢左既... 我係咪太多負能量

應該係無左我

好似好耐無同六相巴傾計
呢排推po慢左既... 我係咪太多負能量

近排狂打機
gym都少左做

quit左工當然要輕鬆下

我都要向佢地學習 係香港 個個都想找人著數

其實我都係想R佢地著數做到最後一分

你近得老闆太多啦

近多d好
R下佢睇下有無老闆介紹轉我去做pa
btw 下年報hku space pt degree
知唔知有無得好似full time咁loan政府

有 我果陣ou 都有拎過一皮
不過最好唔好啦 會搞到好似我而家咁 三十歲人都無錢 我而家讀果個 唯一唔抵嘅地方係 QA 認做 學士課程嘅資歷 但係title 比唔到我 要有tittle 就要去讀 薄大自己名嘅course 極戇鳩 講緊exemption subject 之後都要 100k

唔loan好難草到...
依家試下每個月草半個月人工先

每年三萬

我睇個個讀18個月
每科12k

莊巴找埋我 做同學
今晚終於可以打邊爐

打邊鑪
今日死都準時走

成個月無打勁辛苦

你係打邊鑪定打飛機

應該係前者 咪巴一日七次營養目標

咁危險 叫得一次就有第二次
「你覺得Paul同Marcus係咪Gay㗎呢,望都無望我哋。」

「咪係,可能扮Gay扮Cool引我哋睬佢。」

https://www.facebook.com/hk01wemedia/posts/776235925893166
純粹想講試過比人問係咪扮gay 識女

靚仔

遲d都要做兄弟

唔關靚唔靚仔

如果有frd 叫我做兄弟 我應該會拒絕

呢個老死黎 冇得揀

如果係老死應該知我性格就唔會搵我

我都想做下兄弟 玩到癲
可惜 無人找我
d細路姣零可唔可以照下鏡先hi人
又瘦又白 mk頭ps裝甲 化妝大眼con
gay都算 gay到成個女人咁家下做無間道咩屌你老母
d細路姣零可唔可以照下鏡先hi人
又瘦又白 mk頭ps裝甲 化妝大眼con
gay都算 gay到成個女人咁家下做無間道咩屌你老母

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞