[KPOP] K-POP 2023討論區 (12)

1001 回覆
3 Like 16 Dislike
韓國人苦一隊真唱得跳得既女團久矣
我哋Nmixx會係下一隊登頂
佢係榮譽NSWER
寶哥枝香水賣得出未
Jinni唔係度就無呢枝歌仔唱
枝強水最後自己隊哂?
演出企划公司The Mersen 13日發表了
以韓國全國大學慶典代理公司為對象的"大學校園慶典你最想邀請的歌手偏好度調查"結果。

調查結果顯示,學生們最希望在今年5月舉行的大學慶典上邀請psy 和IVE 。 psy 和IVE 是國內外人氣很高的明星,很多學生說他們的表演很適合大學慶典,也很期待他們能夠展現出活躍慶典氣氛的表演。

另外,NewJeans、aespa、LE SSERAFIM、宇宙少女等也很受喜愛,Jessi、宣美、Heize、YENA等女SOLO也受到了很多關注。

The Mercen相關人士表示:"今年大學慶典邀請方面也不局限於特定類型和偶像,而是不斷提出豐富多彩的要求","將反映學生們的意見,組成最佳陣容,為多樣化的慶典文化做出貢獻"

美美的校慶
Oh My Girl幾時Comeback
姐係點,買貴咗?
大山婆做YouTube,大波去旅行,我睇
見到Twice咁樣
想問下四代算有人登頂未?
點先為之登頂?
韓國唔係計佢哋做三代咩?
反正續約之後我至少仲有得睇佢哋3年
你仲要喺連登講多佢哋3年
咁咪夠囉 真係下下睇成績佢哋3年前就冇哂飯啦
錢又靠巡演廣告費搵夠 個個都買豪宅
我又唔擔心佢哋 俾你哋笑下算得乜
你個anti咪扮
佢好煩
Anti又喺度扮嘢引戰
實力✅
美貌✅
歌曲✅
公司✅
問Twice 怕未
講真我地T寶都紅左咁多年賺左咁多錢
韓國市場而家既我地唔care
淨係日本市場都夠我地買靚袋食好閪
仲未計美國巡演賺到盤滿缽滿
仲有兩隊師妹都要俾條生路佢地行下
借錢係12萬買入
計埋利息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞