[KPOP] K-POP 2023討論區 (12)

1001 回覆
3 Like 16 Dislike
我暴動了

今次斬邊個?
https://youtu.be/Qc7_zRjH808
mv越黎越有$
I gave a second chance to Cupid
今次呢首英文版好聽d
Kakao 瘋狂del 抄襲片係咪坐實抄襲?
德仔?
係呀 依家連歌都唔敢出 主力拍戲算
係呀 依家連歌都唔敢出 主力拍
到時見
一樣咁撚柒
IZ*ONE最靚一定係李佳恩 韓霄瑗
琴晚啲夢勁唔爽,比身邊啲女性fds無視

不過好事係,醒前最後一個夢,比我見到gigi💝。雖然好短暫,不過好爽。

我同gigi同一班識得的人坐緊火車(似同學/同事,不過好確認我溝緊gigi❤️‍🔥)。

火車入面人數中等,大動作都唔成問題。咁當我同gigi💗吹吹下水時,突然佢經理人出現(女性)。然後鬧gigi💖又肥又廢又醜又柒又霉,要求佢快d收皮。鬧完後,經理人繼續望住佢一陣(一種係關心鬧的感覺)。gigi💘聽到之後低下頭,都幾傷心(不過冇哭)。同行一班人見情況都偷看和避開眼神,只有我係gigi💖左邊,同佢一齊面對。

然後當個經理人調轉頭走咗,我一手從後面跨過gigi❤️‍🔥個身,放去佢右邊手臂,一野拉佢過黎我身邊(本身大家平排企),之後同佢講‘’冇事的‘’關心佢。

不過重點其實係啲邪惡諗法,有一刻我心諗天助我也,可以比攬落去拉近距離,連個天都幫我,下一步要點做呢。

正當我諗住進一步,拉gigi 個頭落我膊頭到時。仆街車門打開,勁撚多人係我身後沖入黎。跟住鬧鐘響,仆街啦人多可以攬得更實。

gigi💗愛我
我愛💘gigi
做乜鳩 你變到笠狗咁
🤪
但都係扮唔到笠狗嗰浸勁kam嘅feel
我學人間處女抄架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞