[KPOP] K-POP 2023討論區 (12)

1001 回覆
3 Like 16 Dislike

Lm
上年就開18萬 真係有自信

姐姐你太美了
佢成日想自己袋晒 依家仲要俾人踢爆夾埋Hybe阻kakao
有啲人話得滿狗睇到sm嘅真正價值
由上年7萬幾升左一倍
有收購戰先拉得咁急姐 佢係對SM嘅價值咁有信念就唔駛12萬一股賤賣俾HYBE
食開分成食到個人咁狼死 開咁高姐
條廢老衰收尾
真係肉酸到不得了 而家三中小企嘅老闆第一仆街就係佢
21年6月昌珉說:「如果以粉絲的心意買股票的話,應該買S M的股票〞,而那時S M股價是4萬7100韓元,重點是說完後S M股價上漲到6萬5000韓元,現在Kakao公開收購SM股份的價格,每股15萬韓元…
如果在昌珉當時說的時候買的話,是原來的310%
在看到後悔沒聽昌珉話的帖子時去買股票的話,是原來的230%。

我愛❤️‍🔥NewJeans
強烈留名

lm
踢爆李秀滿之前,一般投資者以為sm利潤少,價值無咁高。李秀滿一定知自己唔抽咁多水,sm既利潤會多好多,市盈率實吸引人。
無咁多個財仔
僅限個人名聲

LM
有冇發現上個post
lily正評多過負評
最後本來大熱嘅swan bora都入唔到
呢套野後期變玩game悶到
https://twitter.com/cherrygirls_9/status/1632791996992565253?s=46&t=TQHJ82izDZbW0iQlYKX60g

https://twitter.com/girlsreverse/status/1632934103535489026

kakao: show錯number姐,條總數冇錯,都係入唔到隊嘅
【mbc娛樂】["拍到著名藝人的身體"……整容外科診療室視頻外洩引發嘩然]據警方6日透露,江南一家整形外科診所的患者錄像被洩露。據報道,受害者中包括知名藝人,引發了廣泛關注。

警方表示,整形外科的一些女性患者的錄像在非法的在線社區和流媒體網站等平台上被傳播和擴散。該整形外科發現了醫院安裝的IP攝像頭錄像洩露的事實,並向警方報告了受害情況。

據悉,該錄像不僅顯示了醫護人員進出的情景,還有患者更衣並接受治療的場景。

據估計,受害者人數超過十幾人。首爾警察廳網絡犯罪調查第二分局計劃調查多種可能性,包括海外黑客攻擊等,以查明錄像洩露的經過。
3個都參加過qd2

Kpop第一神顏周子瑜回歸了!

美美的隱形眼鏡廣告LM
英公主美美的屌打
你個anti唔好代表我哋小員fans 亂咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞