UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢地風格要壓去籠網邊先驚
leon今日頭4round都有壓逼力逼住唔埋籠網

痴線佬
想睇條馬夫打狼王睇下邊個大力囉
依家usman唯一方法就係去打狼王
等小紅帽如果贏到
佢就可以打小紅帽
睇返R3 有個俾左gaethje 10:8 但佢亦都係唯一一一個頭2rd都俾曬rafael既人 真係唔知佢地係用咩準則
佢邊敢又無體型優勢風格又食唔住
想睇佢被人打
衛冕第一場都差啲被人打死 仲想雙冠 死傻仔
唔會敢接
睇live嘅時候都笑咗一方面欣賞trevor wittman 有sportsmanship恭喜對家,但另一方面心諗你嗰邊輸咗唔洗笑得咁開心啊嘛
想兩個人都死最好一個上170比人踢死 一個上185食左勾拳比人打死
見到對手破到佢game plan好開心
大家覺得Usman狀態係咪冇之前咁好?定對手game plan太好,成功壓制
雖然跌左啲, 但都係top 5水平。始終都35歲加上第一次被KO, 咁耐冇以challenger身份去打, 點都有影響, 唔似以前咁將人壓埋籠邊/地, 壓 5 round 咁贏, 今次佢要打出明顯優勢。
Leon先31, 處於prime time, striking唔輸蝕, 俾Usman td都冇咩嚴重傷害, 冇好似上次咁俾人壓幾round, 如果唔係係咁犯規的話我覺佢進步好大
可能Leon本身都咁勁,只係白狗無比機會佢
狼王升咗重啦
TD到usman已證明咗實力唔差
Sparring同真打比
唔明點解要吹到Islam天下無敵,明明只係打過一個top5
我想佢直接打belt
最後一次 俾佢打啦
oliveira 咪top1
不過暫時islam真係未有khabib咁有統治力
大帝太撚屈
小紅帽如果係CHAMP
USMAN 要主動就好難打
就係打過一個,Oliveria同Porier個cv都靚過佢啦
唔明佢憑咩 打大帝都一仆一碌仲想升重打
自己既量級剩係打過拉哥一個 就想做雙冠
又無統治力 賣ppv 又唔賣得白狗彩佢都傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞