UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
20磅已經又係一個weight class仲要jj而家咁嘅年紀bulk到248再cut得落185唔係幾現實喎
呢啲點會驚輸,exhibition match搵錢至上,價錢啱就打ga la,之前Tyson Fury話撐佢,咪睇下之後點。同埋點會笑Francis,係都屌白狗先白狗唔比Francis去打Boxing又唔比佢搞in cage sponsorship,Francis先唔簽
終於有人講
礦工出生嘅蕃賽都有文有路, 講得出UFC/白狗霸權問題所在
-係同UFC打工就應該有(health insurance)保障
-唔係同佢打工就應該有權打拳 & 自己接sponsor
蕃賽都係打boxing先比人發掘去打MMA, 咁到今日都叫有成就
有本錢去追夢
竟然仲反而比咁多人笑? 堅持原則唔屈服就係傻仔? 自視過言? 逃兵?
白狗同UFC賺盡壓榨拳手反而要吹奏? 商業奇才?
(咁當然你話蕃實唔續約其實只因為驚/計錯數都得嘅)
*蕃實
I don’t come to win, I come to dominate

Jon Jones 對火警
其實Francis講得好有道理
奈何選手冇乜bargaining power
就算有都已成為既得利益者 (ppv points)
好難改變呢個制度
希望one搞得起lor,有對手就有進步
唔係驚輸
佢搵得啲拳王打
輸基本係一定
我講緊青銅轟炸機可能係有史以來最重拳嘅拳手 以佢(番實)嘅實力比人打到有後遺症一啲都唔出奇
Exhibition match會就住打啦,最緊要大家長搵長有
gane都90%防摔
submit過人啦
一定係GOAT 無討論空間
就算有啪藥污點都係 佢呢個戰績真係太屈
人地練咗20年 你兩個月貨仔想擋?
諗起mighty mouse同rodtang
覺得鐵血來打都是慘敗
佢個list成堆痴線佬 如果唔係佢啪藥插眼 其實根本一早已經無討論空間
肥埋完全唔撚同樣,無咗把聲認唔到佢
唔鍾意JBJ,亦唔鍾意DC,但有一說一DC應該係LHW入面一人之下 萬人之上

事後睇返Grasso鎖到子彈又紅又青
最驚訝係今場只係佢生涯第二次降服勝
但時機把握得好靚
拎背又快
糕極連條belt都key埋落gane到,今次真係完全登撚死曬
燈到gane零發揮先勁
你講到打3個量級好似創撚造左人類奇蹟, 驚天地泣鬼神,前無古人後無來者咁撚樣
但廢老都已經打過羽量, 輕量, 次中
仲要骨頭本身打輕重
Curtis blaydes
俄佬比overeem地面打爆 果陣佢好似仲未去elevation同blaydes佢地練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞