UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
leon進步好大 值得贏
megan olivi都呆咗唔識接
北極熊打fight night浪費曬
又Colby2.0,明明之前第二次打Usman2.0咗
今場有龜咩?成場都睇住usman食,續招破解。又中過 elbow, knee, head kick,其實已經打得好好
colby拎一次真belt啦我由佢打金東炫開始撐 哩次應該last shot
佢得嫁
打多次usman就燜水
leon ok既
個look超正
咁睇完基廚呢場係有比較囉
comain就stand & bang
edwards就係玩movement, set up
不過TD defence係勁
Colby站立同Leon比好似差少少
你都on9睇身型都知唔會同你bang bang bang啦
下下要換血流先唔龜咩
islam想10月打leon
colby gas tank 慢慢磨
defend一次就想champ champ咁賤種?
想汁雞 佢應該覺得自己fight style易食leon
贏個tank 無限油 而家嘅usman 未必夠佢chur
不過colby 都35而且又brain injury 出返keep唔keep到狀態都成問題
上一個量級就唔同世界
你知真係個個都好似大帝咁咩
大帝快手打完Yair再打柒俄狗啦
大家快幫Colby諗Leon改咩名好
年齡真係硬傷
如果colby條氣keep 唔到 開始慢
佢隻style都已經玩唔到
但Colby年紀都唔細,開始步入生涯後期
上次抗何希嗰陣條氣都冇以前咁好
Colby同Usman嘅地面技好少有降伏attempt
通常以壓制磨血贏點數為主
但係Islam又或者Oliveira個種係會嘗試不停搵機會降伏你
加上Islam嘅stand up(主要打防反)唔差
連大帝都唔係次次防到Islam嘅TD
唔認為Leon守TD守到全場
再加上有Khabib在旁好似打機咁指捽
相信一落到地勝負已分
反而真係打得成
個人對佢既評價會高過khabib
前幾年已經有
leon scissors hand
大帝矮 重心低 防td 抽腳易
打leon 起碼唔洗咁辛苦cut weight 個態好啲
不過我覺得佢清空自己個量級先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞