UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
諗起打之前個interview, jones話this is not a kickboxing game
順手串9埋黑龍同石手佬
就算conor都仲要比白狗抽一筆先可以打扑繩
所以佢專心打boxing好啦當自己real champ就柒
睇得自己太大 根本唔夠名氣 個腦正想吸一次BOXING金
佢打boxing會唔會俾人打到傻
286 好似無咩睇頭, 修腳佬用最悶最保守的打法, 應該leon好難贏到
如果佢苦練有機可以打到wilder咁嘅
技術一般靠大力出奇蹟
不過打咗咁耐MMA啲打法應該有排執
諗起beneil dariush
修腳佬 睇下可唔可以爆多次佢頭囉
286最想睇Fiziev vs 基廚
其次係意粉vs Dolidze
Leon今次冇高海拔影響下
表現應該會好少少
但Usman唔會犯同一個錯誤
Goat debate is over
真心勁,睇少左骨頭呢個全方位格鬥天才
簡夠話自己有針對練防TD
Charles 夠有話自己有練
我都估Usman 會謹慎好多 雖然以前都係
心理上唔會話打擊太大 睇得出佢mental toughness 都係Tony 嗰種

最期待都係Fiziev 覺得基廚贏面唔大因為佢都開始回塘
我信
但wrestling係有超過20種摔法
我信佢可以defend到double leg同single leg
但今次jon直情drag佢落地 邊有練defent呢招
有練還有練
唔等於落到場用得著
Westbrook夠有練三分啦
都話all in jones gane點敵得過東方神秘力量
青銅轟炸機開到名想同佢打啦
仲1場mma1場boxing,
明顯佢叫價太高
唔接可能係怕死

青銅轟炸機濫生打死佢唔係冇可能
聽完CHING咁講
其實JONES降重掃哂成個UFC所有量級都好似唔錯
拎哂所有量級腰帶之後再變性去打埋女子組
成為史上最強人類12冠王
都唔係冇可能既,石拳佬日常都230磅,jbj 248.
都係爭十幾磅,
係冇必要咁解
咁280都睇得出Charles有練
但奈何本身摔跤差唔只一個級數
用一年時間連續打三位站立高手
之後得唔夠半年時間打摔柔頂尖高手
冇可能係摔跤上有大進步

Gane輸Francis起碼一年
咁預佢係td defence有進步好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞